facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Circle K Sverige

Circle K Sverige
"Välkommen till oss på Circle K! Vi erbjuder bensin, diesel och biodrivmedel som tar dig längre. Vi har fräsch näringsrik mat, gott ekologiskt kaffe och på många av våra stationer har vi dessutom uthyrning av bil och släp, biltvätt och laddstolpar för dig med elbil. Hitta mer info om din stations utbud på våra hemsida under HITTA DIN STATION."
Address: Meteorvägen, 24534 Staffanstorp
Phone: +4646256300
City: Staffanstorp
Zip Code: 24534



related searches: Circle K priser, Circle K hyra släp, Circle K spel, Circle K LUND, Circle K göteborg, Circle K HELSINGBORG, Circle K kundtjänst, Circle K malmö
Similar places near
OKQ8 Automat OKQ8 Automat 2 km PERFEKT alltid billiga priser på bränsle
Reviews
Tankade bilen 2 gånger inom en månad och deras maskin har ingen kvitto !
I Kalles klätterträd finns Kalles drömtjej Emma. Det finns det även på macken och hon finns på riktigt. Hon löste ett släpbekymmer med bravur. Medalj!
Det är dålig service över lag. Luft och vatten är alltid låst. Slutar att släppa in kunder i butiken tidigt på kvällen. Efter 21:00 så är alternativet för varm mat om det erbjuds något över huvud taget: korv eller korv Men då är det i alla fall välgrillat till fullt pris
Öppet dygnet runt Tur för mig som missade bussen sent på natten. Trevlig personal, mkt vegetariska alternativ. Hittade en vegansk macka till min räddning. Litet mysigt bord att sitta vid. Precis vad jag behövde. Tack!
Har bara blivit sämre och sämre ny okunnig personal samt jätte smutsigt och ohygieniskt . Verklighet jätte dålig station
55 spänn för en general portion. Dåligt överlag!
Sur och otrevllig personal och mycket stökigt i butiken men Cirkle K generelt har bästa bränsle tycker jag .
Trevlig personal och stort utbud med hyrsläp, biltvätt, luftpump. Ansluter man sitt betalkort så får man rabatt automatiskt varje gång.
Det är en mack med mindre butik, med allt vad det innebär. Drivmedel, biltvätt, och snask på avbetalning. Trevlig personal oftast.
En vanlig CircleK mack och butik med trevlig personal. Bra att kunna betala med kontanter när ens kort krånglar.
Comment on this business

to add Circle K Sverige map to your website;