facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Circle K Sverige

"Välkommen till oss på Circle K! Vi erbjuder bensin, diesel och biodrivmedel som tar dig längre. Vi har fräsch näringsrik mat, gott ekologiskt kaffe och på många av våra stationer har vi dessutom uthyrning av bil och släp, biltvätt och laddstolpar för dig med elbil. Hitta mer info om din stations utbud på våra hemsida under HITTA DIN STATION."
Address: Madenvägen 1, 17455 Sundbyberg
Phone: +4687330100
City: Sundbyberg
Zip Code: 17455



related searches: Circle K Mastercard, Circle K login, Circle K EXTRA, Circle K wiki, Circle K bonus, Circle K europe Okta, Does Circle K ID, OKQ8
Reviews
Totalt världelös självtvätt. Ingenstans att fylla hinkar med vatten eller tvätta händerna. Här spolar man bara av bilarna men ingen möjlighet till riktig tvätt med svampar.
Jag rekommenderar inte självtvät.Det tar lite tid men mer pris.Vatten rinner skummande!!!Jag kommer inte aldrig!
Enstaka personal på denna station som inte är så trevliga att göra med. I övrigt bra utbud av biltvätt.
Jag har besökt många Circle K i min dag och det är ju inte rymdforskning direkt men denna station var verkligen ett bottennapp!! Vi kom kl 17 en vardag!! Mosmaskinen var nystartad så mos gick inte köpa, smörgåsgrillen var inte på, de hade inte koll på vilka korvsorter som var vilka och det fanns bara två sorter, som var klara och gick att köpa, grillkorv och en annan som de inte visste vad det var. De svarade inte när vi sa hejdå. En i sällskapets korv smakade konstigt, typ gammalt och surt. Alltså, hur svårt ska det vara att förbereda och servera korv?
De äckligaste toaletterna jag har sett på länge! Säkert inte städat på 2 veckor.
Dåligt bemötande och service. Säger ofta toa är avstängd pga avlopp vilket är jätte konstigt.
Min dotter skulle tvätta bilen på deras biltvätt och en del utav maskinen slog hårt på bilrutan vilket gjorde så att ena delen av rutan krossades... väldigt oprofessionellt personal som inte ens tröstade min dotter som var i chock efter händelsen. De tog hennes kontaktuppgifter för att sedan kontakta henne angående kompensation men chefen ringde aldrig upp... händelsen är redan polisanmält!
Frågat efter kycklingkorv vid 3 besök med ca 2 veckors mellanrum och den är alltid slut, fast de finns fullt med andra korvar på grillen. Personal verkar inte bry sig och svarar bara att den är slut och fortsätter sortera med sina papper. Dåligt kundbemötande och tråkigt för jag gillar annars den här stationen!
Måste vara Sveriges sämsta mack. Otrevlig personal, pumpar som aldrig fungerar och man markerar inte det, självtvätt som alltid är trasig, samt finns aldrig papper i behållarna för att torka av om man smutsat ner sig. Synd när de har grymt läge.
Skulle få 5 stjärnor om klick funktionen i handtagen fungerade till tankstationerna för diesel. Har ingen aning om det kallas klickfunktionen, men hoppas ni förstår vad jag menar :-
Comment on this business

to add Circle K Sverige map to your website;