facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Circle K Sverige

Circle K Sverige
"Välkommen till oss på Circle K! Vi erbjuder bensin, diesel och biodrivmedel som tar dig längre. Vi har fräsch näringsrik mat, gott ekologiskt kaffe och på många av våra stationer har vi dessutom uthyrning av bil och släp, biltvätt och laddstolpar för dig med elbil. Hitta mer info om din stations utbud på våra hemsida under HITTA DIN STATION."
Address: Fabriksgatan 21, 27236 Simrishamn
Phone: +46414446480
City: Simrishamn
Zip Code: 27236



related searches: mitt circle k mastercard, dunkin donuts circle k, circle k facebook, circle k europe linkedin, circle k europe as
Similar places near
Preem Preem 876 meter Ett varierat utbud av olika kaffesorter, tidningar, snabbmat, mejeriprodukter och att...
Reviews
Fyra stycken bra snabbladdare, 300kW i effekt om man kan ta emot det, om två laddar samtidigt blir det Max 150kW. Tur man kör en Kia E-Niro från 21 som inte kan ta emot mer än 75kW.
Fruktansvärt dålig service! Dem öppnar 07 men då är ALDRIG något färdigt som bullar, baguetter eller andra bakverk. Mycket dåligt!!!!
Stängde butiken 21.57, skulle in och köpa ett packet cigg med kassörskan viftade nej med huvudet och vägrade låta mig köpa det jag skulle ha, trots att klockan inte slagit 22 ännu.
Fick hjälp att få igång batteriet på min bil, tack för hjälpen, det räddade min dag! Jättebra personal
Ta tillbaka de gamla öppettiderna dvs. "Circle K-butiken har följande öppettider: Måndag 6:00 - 23:00, Tisdag 6:00 - 23:00, Onsdag 6:00 - 23:00, Torsdag 6:00 - 23:00, Fredag 6:00 - 23:00, Lördag 7:00 - 23:00, Söndag 7:00 - 23:00."
Kusligt goda hamburgare
Som vilken mack som helst har de det mesta man behöver, förutom att personalen är extra trevliga. Och så är det lite synd att de saknar biltvätt. Men de har släp, hyrbilar, kaffemaskin, massor med läskkylar, flera sorters korv än man orkar äta och massor av annat. Vad mer kan man begära?
Gott om plats, utrymme att svänga på och flera pumpar som räcker till alla. Oftast. Butik som är normalstor med livs etc. Även artiklar för biltvätt, olja osv. De har även uthyrning av släpvagn med mera. Parkeringsplatser finns.
En bra station där det är enkelt att tanka och även handla något av mat, dryck, tidningar eller mindre saker till bilen.
Personal som är rätt . Dyrt iof men det vet vi alla. Gillar att det är relativt nära när man behöver det
Comment on this business

to add Circle K Sverige map to your website;