facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Circle K Sverige

Circle K Sverige
"Välkommen till oss på Circle K! Vi erbjuder bensin, diesel och biodrivmedel som tar dig längre. Vi har fräsch näringsrik mat, gott ekologiskt kaffe och på många av våra stationer har vi dessutom uthyrning av bil och släp, biltvätt och laddstolpar för dig med elbil. Hitta mer info om din stations utbud på våra hemsida under HITTA DIN STATION."
Address: Västra Jära 20, 56025 Bottnaryd
Phone: +463626030
City: Bottnaryd
Zip Code: 56025



related searches: Circle k sverige bottnaryd reviews, Circle K Sverige facebook, Circle K Kontakt, Cirkel K
Similar places near
Välkommen in Välkommen in 541 meter Avgift krävs för toa besök!!!! Stanna ej Åk till nästa mack 500 meter mot Göteborg...
Reviews
Ibland tankar jag här, men oftare blir det kaffe med något tilltugg. Med tidigare erfarenheter tycker jag denna mack med sina generösa öppettider tillhör de bättre.
Trevlig personal, rena toaletter, gott kaffe. Dock - för att folk inte fattar hur man ska parkera sina bilar utanför. Dax att måla nya parkerings rutor bredvid vatten/luft skåpet?
Supertrevligt bemötande av personalen. Killen i kassan var genuint intresserad och jättetrevlig. En tjej kom ut från ”lagret” hejade piggt och glatt. Dessa båda gjorde att man snabbt glömde priset på bränslet som de inte kan beskyllas för. En liten trevlig mack med mycket bra kaffe och fantastisk personal!
Perfekt Pitstop " tanka ,köp en kaffe eller macka ,korv m.m trevlig butik och personal.
Fick hjälp av trevligaste killen i kassan! en ung mörkhårig kille Älskar när en person visar stolthet, är trevlig och ger ett extra leende till sin kund. Den här killen kommer gå långt
Bra ställe att ta en paus på
Iskall mat, avstängd sitthörna, otrevlig personal
Trevligt stopp när man åker norrut på natten..
Sämst och seg! Hungrig som fan, trött och efter en lång arbetsdag o skulle ha min favorit korv med bröd. Fick vänta i 5 minuter utan någon personal. Slutade med att jag lämnade utan att få någon service alls. Never coming back.
Ligger bra vid resa till o från Göteborg. Tankar och tar fika. Personalen är trevlig
Comment on this business

to add Circle K Sverige map to your website;