facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cittrabil Norrtälje AB

About

Cittrabil Norrtälje AB är en auktoriserad verkstad och återförsäljare av Citroën person- och transportbilar, mopedbilen Aixam samt begagnade bilar.

Story

Cittrabil Norrtälje AB är stolta över att vara Roslagens auktoriserade Citroënåterförsäljare & Citroënverkstad samt försäljare och verkstad för mopedbilen Aixam.

Vi erbjuder nya Citroën i märkets alla klasser och storlekar till företags- och privatmarknaden, samt mopedbilen Aixam som körs på AM-körkort från 15 år. Berätta för vår kunniga säljare vad du är ute efter, så får du förslag som passar just dig. Om du vill hjälper vi dig gärna med finansiering eller leasingavtal.

I verkstaden erbjuder vi allt från löpande årsservice till reparationer och underhåll enligt fordonens servicescheman. Med hjälp av kontinuerlig service och underhåll av din bil tillsammans med stämpeln i bilens servicebok, behåller du värdet och nöjet av din bil i många år framöver.

Vilka är då vi? Företaget ägs sedan 1 juli 2015 av Roine Gerdlöf och John Kaufeldt.

John, VD & Ägare, är Servicechef och Kundmottagare och har arbetat på Citroën i Norrtälje sedan 2014. John är utbildad bilmekaniker, men har de senaste 20 åren främst haft chefsbefattningar inom bensinbranschen och under tre år även jobbat som tekniker på Ferrari hos Von Braun Sportscars. Han bor med sin familj på landet någon mil från Arlanda och går gärna upp kl 03 för att se ett tidskval i Formel 1.

Roine, Teknisk expert och Ägare, är Verkstadschef och har arbetat inom Citroën sedan 2003, men har utöver det många års erfarenhet som mekaniker på andra bilmärken. Roine är kontinuerligt utbildad i Citroëns Serviceteknikerprogram. Genom honom har Cittrabil gedigen kunskap om både äldre och nyare modeller inom Citroënfamiljen och han bemästrar även den allra nyaste tekniken. Roine är erkänt duktig och uppskattas mycket av Cittrabils kunder. Han bor i Hallstavik med sin fru och missar inte en match med Rospiggarna.

Vår Affärsidé

Cittrabil Norrtälje AB erbjuder professionell och trygg försäljning av nya och begagnade Citroën & Aixam till företags- och privatkunder i Roslagen. Vi har också Norrtäljes bästa Bilverkstad och reservdelsförsäljning, med kunnig och engagerad personal för att garantera nöjda, återkommande kunder.

Du vill Vi kan

Address: Braxenvägen 2, 76141 Norrtälje
Phone: 017618950
City: Norrtälje
Zip Code: 76141


Opening Hours

Monday: 07:00 - 18:00
Tuesday: 07:00 - 18:00
Wednesday: 07:00 - 18:00
Thursday: 07:00 - 18:00
Friday: 07:00 - 17:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Blocket, Citroën Sweden, Blocket Stockholm, Bygg din Citroën, Citroën, Citroën verkstad Norrtälje, Bilhandlare Norrtälje
Similar places near
Elmoped.se Elmoped.se 358 meter Hos oss på Elmoped.se hittar du ett sortiment av elmopeder och tillbehör till marknad...
Meguiar's Detailcenter Norrtälje Meguiar's Detailcenter Norrtälje 432 meter Bilvård på högsta nivå
BOLKA BIL O MARIN BOLKA BIL O MARIN 943 meter Bästa bilmeken i stads!
Bilbolaget Roslagen Bilbolaget Roslagen 3 km Tack för hjälpen då bilen dog utanför Biltema som sedermera fick bogseras till Malsta...
Hultströms bil Hultströms bil 3 km Trevliga,, tillmötesgående,, snabb och smidig hjälp. Kan varmt rekommenderas..
Maskinexperten Maskinexperten 4 km Fick bra service och trevligt bemötande.
Perssons Autoservice AB Perssons Autoservice AB 4 km Jag kontakade verkstan för, jag behövde byta ut en trasig halvljus lampa till en ny. ...
Norrtälje Lädermakeri Norrtälje Lädermakeri 5 km Ett lokalt företag som producerar läderhantverk, lagar läderprodukter mm mm.
Svenska Factotum Svenska Factotum 7 km Vi utför markarbeten med liten 3,5 tons grävmaskin, reparationsarbeten med svets och ...
Reviews
BRA service och trevlig personal.
Har mopedbilar av märket Aixam. 3 olika modeller och bra erbjudande på vinterpaket. Plus trevlig personal!
Trevligt bemötande enkla och raka besked
trevligt och välkomnande
Ni är underbara :
Snabb proffsig service. Tillbehör reservdelar verkstad
Bara bäst som vanligt. Trevligt!
De är mycket tillmötesgående och trevliga.
Mycket trevlig och bra personal.
Trevligt ställe! Lämnade in för service. Belåten!
Comment on this business

to add Cittrabil Norrtälje AB map to your website;