facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for City Dansstudio i Mölndal

City Dansstudio i Mölndal

About

Vi har dans för barn, tonåringar och vuxna.
Alla är välkomna!

Story

Dansskola



"Hemtrevlig dansskola.Barndans, barnbalett, klassisk balett, ballerina training, breakdance, streetfusion, jazzdans,vuxenjazz, barre move, streetdance 40 + mm"
Address: Norra Ågatan 34, 431 35 Mölndal
Phone: 031875068
City: Mölndal
Zip Code: 431 35



related searches: Danzlagret, Dansforum i Göteborg AB, Twisted Feet, Sinclair dansskola, Lazars dansskola, Streetdance Mölndal, Dans Lindome, Dans barn Mölndal
Similar places near
Mölndals Dansskola Mölndals Dansskola 104 meter Det var toppen. Tänk att man får börja dansa.
Twisted feet DA Twisted feet DA 162 meter BÄSTA DANSSKOLAN I VÄRLDEN, de ger så mycket till sina elever och lärarna inventerar ...
Torsdagsdansen Torsdagsdansen 1 km Mycket fint å bra för folk som sitter i rullstol Samt filmen va jätte bra
Dans & Event i Göteborg Dans & Event i Göteborg 1 km Vi erbjuder danskvällar i Göteborg med Live-band. Vi erbjuder event av olika slag.
Gbgmotionsdans Gbgmotionsdans 1 km En danssida för alla som saknar socialdans i Gbg Motionsdans för ALLA. Onsdagar 18.3...
Reviews
Har dansat på här hela mitt liv och kan verkligen rekommendera den till alla. Underbar dansskola med duktiga lärare och en varm positiv stämning. Verkligen en personlig skola med mycket individuell feedback och stort utrymme för utveckling. Min teknik och dansträning härifrån har gett mig de bästa förutsättningarna för min fortsatta utbildning mot att bli en professionell dansare. Har fått så mycket inspiration och dansglädje här!
Jag har dansat på City Dansstudio i många år- av en anledning! Man får lära sig teknik på riktigt samtidigt som man blir sedd av lärare. På så sätt har man chans till förbättring. Det är inte bara seriös och hård träning, skolan värnar om gemenskap och stöttande vilket gör att man längtar till nästa lektion.
Dottern har varit jätterädd för att göra nån form av ny aktivitet i grupp. Tills hon började här! Hon älskar att komma hit och är jätteglad och nöjd varje vecka. Toppenställe!
Den lilla personliga och familjära dansskolan. Jag kanske e fel person att betygsätta denna skolan då jag själv är lärare på skolan. Men! Helena som äger skolan gör ett fantastiskt jobb. Inte nog med att hon kan de elever namn på de som hon själv undervisar så kan hon även de andra elevernas namn. Hon är även fantastiskt duktig då hon även kan elevernas föräldrars namn. Jag har själv varit på skolan i över femton år och undervisat. Detta tycker jag tyder på att det är en skola med ett tydligt ledarskap, engagemang och vision.
Jag har dansat hos Citydansstudio i 16 år och har alltid känt att det är en trygg miljö där man får vara sig själv samt utvecklas med hjälp av underbara danslärare och få umgås och bygga livslånga vänskaper.
En dansskola som är mer åt det familjära hållet. Mycket bra val till dig som vill lära dig eller att fortsätta dansa
City Dansstudio är en superbra och mysig dansskola!! Jag har dansat där sedan jag var 9år nu är jag 16 och har testat massa olika dansstilar. Uppvisningarna är jätteroliga och danslärarna är jättebra!!
Supermysig dansskola med bra lärare och härlig stämning där alla är välkomna.
En härlig skola med fina elever och duktiga lärare!!
Comment on this business

to add City Dansstudio i Mölndal map to your website;