facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for City Gross

City Gross

About

Detta är den officiella Facebook-sidan för City Gross i Staffanstorp.

Story

Staffanstorp



"Staffanstorp"
Address: Klågerupsvägen 1, 24544 Staffanstorp
Phone: 046- 23 89 80
City: Staffanstorp
Zip Code: 24544



related searches:
Similar places near
Willys Willys 1 km Väljer man rätt tidpunkt så är det inga problem med distans.
Godisbilen.nu Godisbilen.nu 2 km Via hemsidan godisbilen.nu bokar du bilen. Vi kommer hem till dig så att du kan handl...
Reviews
Säljer fortfarande oboy, marabu och philadephia produkter. Man bör ej handla i butik som gynnar ryska strids kassan. Saknar butiken helt empati för andra människor. Det är illa
Köpte en bit entrecote som i sitt inplastade fordran såg helt ok ut. Tillagade köttet på grilljärn efter min smak, medium rare. Gick knappast att äta. Oerhört segt! Merparten skar jag ner till pyttbitar. Det måste ha rört sig om en nyslaktat men mycket gammal mjölkko. Fortsättningsvis avstår jag från kött från City Gross. Jag har angett en stjärna vilket är klart i överkant.
Stor välskött butik med bra utbud. Generellt sett bra priser. Trevlig och hjälpsam personal.
Dåligt. Beställde en Påsktårta till Påskdagen. Fy så tråkigt att den var gammal. Tillåt med gästerna påpekade detta. Beställer man tårta så ska den vara nybakad.
När jag skulle köpa semlor fick jag inte själv välja vilka jag skulle få. Det ledde såklart till att jag inte fick dem bästa. De ser väldigt fattiga och snåla ut generellt. Köper definitivt på ett annat ställe nästa gång.
....bra butik och förbutiken med Erik och flickorna är värda fem stjärnor ‍
Dåligt service. Personalen var inte hjälpsam och lite irriterande när kunden bad om hjälp.
Fin och stor välsorterad luftig butik.
Ni kan få p-bot för att handla här! Undvik!
Vi har veckohandlat här under ett par års tid men kommer nu att sluta med detta. Anledningen är att vi ofta, i snitt varannan gång, efter betalningen i kassan får gå bort till förbutiken för att få korrigerat felaktiga priser. Ex.vis att kampanjpriser/ rabatter inte dras av i kassan, att skyltar med rabatter/ lågpriser i butiken inte gäller i kassan. Svaren vi fått av den dock vänliga personalen är; "skylten i butiken gäller nästa vecka alt. gällde förra veckan", "kampanjpriser kan inte ändras i våra kassor, det styrs från central håll på City-Gross" !! Min uppskattning är att det i vårt fall rör sig om ca 5% av kostnaden för våra inköp !!! Vi har alltid fått betalningarna korrigerade, men det tär på tålamodet. Ni andra kunder som "väljer bort" era kvitto, ni får ofta betala mer än ni tror.
Comment on this business

to add City Gross map to your website;