facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for City Gross

City Gross

About

Välkommen till City Gross Mantorps officiella Facebooksida. Här vill vi inspirera till och diskutera medvetna val av mat.

Story

Mantorp



"Mantorp"
Address: Runvägen 2, 59017 Mantorp
Phone: 0142-29 82 00
City: Mantorp
Zip Code: 59017


Opening Hours

Monday: 07:00 - 22:00
Tuesday: 07:00 - 22:00
Wednesday: 07:00 - 22:00
Thursday: 07:00 - 22:00
Friday: 07:00 - 22:00
Saturday: 07:00 - 22:00
Sunday: 07:00 - 22:00


related searches: city gross öppettider, city gross malmö, city gross kort, city gross häggvik, city gross göteborg, city gross erbjudande, city gross ytterby, city gross borås
Reviews
Var inne i cafeterian i går, men så besviken. Köpte köttbullsbaguette som var fullproppad med rödbetssallad ,några små köttbullar över. Nej dom behöver lära sig göra riktiga baguetter. Köpte också princessbakelse som vi fick serverade lagda på sidan. INTE OK
Gick in för att köpa lite färdiga smörgåsar till frukost dagen efter. Men dom hade helt klart passerat sitt bäst före. Tyvärr för dåligt att det framme som alternativ, bättre med skylt som säger slutsålt.
En väldigt stor och välsorterad butik. Här finns gott om personal som är väldigt hjälpsam och trevlig. Parkeringsmöjligheterna är närmast oändliga. En trappa ner finns kund toalett hiss och rulltrappa. Hela byggnaden är anpassad för rörelsehindrade.
Ja man får hoppa undan när personalen gör sitt bästa att köra på en med sina handtruckar men personalen har bättrat sig city gross har mycket grejor till hästar. Mycket trevlig personal
Bra ren affär. Trevlig personal men det har blivit anmärkningsvärt dyrt senaste åren. När City Gross öppnade var de en billig kedja nu är de rysligt dyra.
Vilka bönder! Hoppa över det här stället. Vi var nere på Outlet som hade rea. Vilka priser! Jag höll på att garva ihjäl mig! Tror inte jag sätter min fot där så länge jag lever. Det enda bra som får mina stjärnor är att det finn ett litet Apotek där! Stackare som behöver åka dit för att handla eller arbeta. Sa jag minus två - förutom Apoteket som är bra att det finns.
Kanonbra köttdisk, det är fördelen med att åka hit :-
Jag och min vän var in och handla. Personal i affären ok men på fiket! En kvinna från fiket sprang skrikande efter en äldre kund med svårt att gå. Hon ville rulla blå vagnen till bilen och komma in med den igen. Men det gick inte. Så under högljudda former erövrades den blå vagnen från den änldre kvinnan. Inget trevligt att se. Jag tror jag undviker den affären i fortsättningen.
Bra utbud och och fräscha lokaler. Parkeringen är stor. Finns plats för de flesta fordon. Kundvagnar behöver ett mynt för att användas. Lokalen är stor och rymlig med välfungerande ventilation. Brukar vara städat och rent. Utbudet är bra och varorna brukar generellt vara fräscha. Självskanning finns för de som vill skanna själva.
Old classic CG. Här har man handlat en del i sina dagar .
Comment on this business

to add City Gross map to your website;