facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for City Pizza

"Pizzeria med stor meny och pizzor bakade på fina råvaror. Välkommen in eller att beställa hem via onlinepizza!"
Address: Hesekillegatan5B, Trelleborg (commune)
Phone: 041010381
City: Trelleborg


Opening Hours

Monday: 15:00 - 22:00
Tuesday: 15:00 - 22:00
Wednesday: 15:00 - 22:00
Thursday: 15:00 - 22:00
Friday: 15:00 - 22:00
Saturday: 13:00 - 22:00
Sunday: 13:00 - 22:00


related searches: City pizza trelleborg menu, City pizza trelleborg delivery, City pizza trelleborg reviews, Pizza hemkörning Trelleborg, Milano pizzeria Trelleborg, Victoria Pizzeria Trelleborg meny, Foodora Trelleborg, Victorias Pizzeria meny
Similar places near
Bistrå Ångkvarnen Bistrå Ångkvarnen 646 meter Jättetrevlig personal, skulle bara lämna en resväska till en gäst för att SAS hade sl...
Vibe Nattklubb 18- Vibe Nattklubb 18- 953 meter Vibe Nattklubb -18 är för alla som är under 18 år. Vi är trelleborgs nya nattklubb, ...
The Vibe Nattklubb The Vibe Nattklubb 953 meter Trelleborgs nya Nattklubb.
Reviews
Bra service och trevliga människor bakom disken. Priserna är på en bra nivå med tanke på inflationen. Den gröna vitlökssås är fenomenal. Finns några platser att äta inomhus, men detta är ett klassiskt take away ställe.
Gyrospizza. Bra pris - 80 kr och bra råvaror. Lite klen i smaken trots den beställdes extra stark. Slicad utan fråga. Ingen parkering.
Bästa gyrosen i trelleborg, dom vet verkligen vad service är!
Beställde via foodora. Stod att maten skulle ta ca 35-45 minuter och tog max 15 min! Trevlig person som lämnade av maten! Jag beställde calzone special, helt ok! Inte den bästa men ABSOLUT inte den sämsta! Så tacksamt att kunna beställa hem när man är ensam med sovande barn!
Jättegoda pizzor, har testat några olika. Välgjorda med bra råvaror. Beställde hemkörning och fick pizzorna innan utsatt tid.
Beställde hemkörning det tog en timme sen kom två pizzor. En kebabpizza och en hawaii inbakad. Först å främst kostade de 200 kr när de annonserar om gratis hemkörning. När jag frågar gällande priset så säger killen som levererade att det med gratis hemkörning gäller endast vid köp av 350 kr eller mer. När jag då frågar var står det ??? Så blir han mållös och svarar inte. Sen blev jag och min son riktigt dåliga i magen några timmar efter vi ätit pizzan. Den smakade inte värst bra faktiskt den sämsta pizzan jag någonsin. Troligtvis dålig hygien eller gamla råvaror. ALDRIG MER.
Min son hade rekommenderat er och jag provade. Tyvärr första gången gick det inte. Men nu till Midsommarafton beställde jag 3 pizzor till kl 17.00 Mina pizzor var lite annorlunda än deras Taco pizza och de gjorde exakt som jag ville ha det. MEN de var helt utsökta och mycket goda hade kunnat varit lite starkare och en aning större. Ni får STORT A+ av mig. Mycket nöjd kund som kommer igen :-D
Sämsta.... 1,5h för att få maten och när man väl får maten så är pommesen inte ens färdiga, hamburgaren är ogod, brödet var inte glutenfritt eller borttaget som jag skrev att dom skulle göra, hår på hamburgaren det var inte mitt eget ... Glutenfria Pizzan var torr och mjölig. Absolut inte värt det och nu önskar jag att jag inte hade betalat .... Usch nej!!!!
Fantastiskt goda pizzor samt den hemmaslagna beasåsen är så god.
Väldigt goda pizzor till bra priser samt trevlig personal.
Comment on this business

to add City Pizza map to your website;