facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for City Tobak

City Tobak

About

Stort sortiment av tobak, dricka, godis, glass och tidningar

Address: Drottninggatan 13, 73330 Sala
Phone: 0224-13775
City: Sala
Zip Code: 73330



related searches:
Reviews
Behandlar ej kunder bra och premierar bara stamkunder. Stod i ingen i kö när jag jag fram till kassan och säljaren valde att hjälpa en annan kund som kom efter mig.
Stort utbud av godis, snacks och snus och mycket trevlig och hjälpsam personal! Finns nästan allting man behöver. Det ligger en parkering och cykelställ precis utanför.
Det är en ganska liten när butik med godis, läsk och snus. De har också ett rum där man kan satsa pengar på hästar. Den ligger precis bredvid ekebyskolan vilket gör att väldigt många av deras kunder är tonåringar.
Bästa priset, största utbudet. Salas bästa!
Bästa stället att köpa snus, om man är sugen på att testa något annat än det man snusar varje dag så är det stället man ska gå till.
Perfekta mötesplatsen i Sala. Här finns allt för en trevlig dag samt grymt vänlig personal.
Underbart kunnig personal, bra priser.
Utöver att agera ATG-ombud för sport och spel och försäljare av en bred bas utav diverse tobaksprodukter, så säljer de även tidningar, godis, chips, läsk och likvärdigt. Fungerar som vilken kiosk som helst, men de har bra koll på sina grejer. Det här är även ungdomarnas vattenhål som de flockas till. Ser ut att vara energidryck som lockar.
En tobaksaffär i grunden som funnits mycket länge i samma hus. Tidigare låg denna butik i en betydligt mindre lokal där nu en nagelsalong finns. Denna butik har det mesta inom all tobak och till klart bättre priser än t.ex. ICA m.fl. De har även godis, läsk och chips och har även utökat sortimentet med diverse annat som mindre utbud av matvaror. Butiksägaren och personal är alltid supertrevliga. Om jag ska köpa tobak i Sala så är det här jag handlar. Sätter betyget 4/5 då 5/5 är fulländad och det finns alltid potential till förbättring.
Alltid lika trevligt att komma in å köpa snus här du får den hjälp du behöver för att få det bästa snuset just för dig och de är super bra priser!! Borde finnas fler butiker i andra städer
Comment on this business

to add City Tobak map to your website;