facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for CityDäck

"Vi ligger precis mittemot Vellinge sporthall"
Address: Industrigatan 2, 23532 Vellinge
Phone: +4640213130
City: Vellinge
Zip Code: 23532


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 15:00


related searches: Däckonline, Däckia, Däckhotell Malmö, Däckskiftarna, DÄCK365, GummiHuset, Euromaster AB, Bythjul
Similar places near
Däckcenter i Vellinge Däckcenter i Vellinge 187 meter En riktig fullserviceupplevelse! Bra och trevligt mottagande från man kommer till man...
Reviews
Lite lång väntetid när du har bokat hjulbyte till kl 12.30 att få vänta till 12.50 när du ser att de släpper in andra bilar före din som inte har bokat då jag hörde konversationen i vänthallen där personalen säger till personen att köra in.
Tämligen nyöppnad däckfirma i Vellinge. Originalet återfinns i Malmö sedan länge. Tillmötesgående och hyfsade priser. Gratis kaffe och gästtoalett finnes. Vänthall med generösa ytor. Däckhotell.
Kom som dropp in och togs emot med glädje. Fem stjärnig service och bemötande.
Vi har både däckförvaring och byte av däck 2ggr/säsong här på båda våra bilar. God service och ”trevlig” lokal. MEN det kan ta nästan 1 timme !! att byta däck i högsäsong. Trots att man bokat tid! Inte optimalt om du frågar mig..
Man får däcken hyfsat enkelt och smidigt. Priserna är också ok.
Bra service, trevlig personal. Hyfsade priser.
Det är inte normalt! Det är inte normalt att bli glad av att åka till en däckverkstad, men det blir man hos City-däck! Alla är trevliga, hjälpsamma och duktiga på det dom håller på med. Att sitta i väntrummet och höra en anställd fråga en äldre dam om han ska köra ut bilen åt henne så att hon ska slippa backa och trixa sig ut, det säger allt! Det skadar ju inte att priserna är bra också. Lekplats till barnen, fler kaffesorter än Starbucks...
Denna gång fick vi vad vi beställt. Förra beställningen "försvann". De har ofta bra erbjudanden med bra priser. Personalen trevlig.
Snabb service trevligt bemötande o framförallt billigast i landet.Gott kaffe bjudes.proffsig peronal
Trevliga och snabba. Bra priser
Comment on this business

to add CityDäck map to your website;