facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Citygrillen Hallsberg Handelsbolag

Address: Västra Storgatan 5, 694 30 Hallsberg
Phone: (0582) 10714
City: Hallsberg
Zip Code: 694 30


Similar places near
Pizzerian Nalles Pizzerian Nalles 291 meter Extremt goda glutenfria pizzor räddningen för en allergiker som mig!!
Reviews
Rest otaliga gånger genom Sverige och halvdana hak är något man stöter på under resans gång. Detta ställe platsar dock in på topplistan över missvisande och kassa hak. Bilderna och menyerna stämde inte någonstans. Väl mött.
Waow, med ny ägare 10 2021 har stället verkligen lyft. Med nya tillägg på menyn, egen tillverkad shawerma och grillad kyckling. Burgaren jag åt var med beröm godkänd och pommesen var utmärkt. Jag kommer komma tillbaka fler gånger.
Grymt bra! Blivit stor skillnad sen dom böt ägare.
Tunnbrödsrulle med kyckling smakade bra. Snabb och trevlig service. Perfekt om man har en stund mellan tågen.
Mycket mat på tallriken och smaka som det ska. Färsk salad. Trevlig chef/personal som kommer säga vad han tycker och tänker vilket är helt ok i min mening. Lokalen är ljus och fräsh.
City grillen har nyligen bytt ägare. Åt deras kebabtallrik idag och var nöjd med mängden mat, smakerna och hur fräscha grönsakerna var. Kommer gärna hit igen och äter när de utökat sin meny med flera kycklingrätter vilket de ska göra inom ett par veckor!
Helt okej mat, jag föredrar nog Sibyllas hamburgare. Men det är nog en smaksak. Kvalitén var normal, varken hög eller låg. Priset samma det. Trevlig gubbe som ägde stället, dock med lite brytning, men han förstod allt jag sa.
Bra ställe att äta vid ifall du har lång väntetid innan tåget. Maten är bra, och inte för dyr.
Trevlig kille och ganska fräscht möblerat. Tog den vegetariska burgaren utan dressing som jag då utgår ifrån var vegansk. På bilden såg den ut som en saftig sojaburgare men den visade sig vara en sådan där tråkig färdig grönsaksbiff. Dessutom lite väl knaprig i kanten. På det hela taget helt okej men inte mer. Det var dock ett av få ställen som hade öppet vid tio på morgonen! Mjukglassmaskinen förde ett väldigt oväsen men jag antar att det bara var under själva morgonuppstarten.
Genomresande och skulle ta något snabbt att äta men tog över 30min för att få en kebab rulle, där kebaben och brödet är värmt i micron. Var helt smaklöst och efter bara 2 tuggor fick jag slänga maten för den inte gick att äta. Rekommenderas EJ!
Comment on this business

to add Citygrillen Hallsberg Handelsbolag map to your website;