facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Citygrillen Hallsberg

Citygrillen Hallsberg

About

Citygrillen är den enda gatuköken i Hallsberg som lagar snabb mat, allt från hamburgare, korv, kebab osv!

Ni är alltid välkomna och besöka oss.

Address: Västra Storgatan 5 , Hallsberg 694 30, S, SE
Phone: +46 582 107 14
City: Hallsberg
Zip Code: 694 30


Similar places near
God Smak Hallsberg God Smak Hallsberg 12 meter Mysigt ställe och framförallt trevlig personal. Kycklingwraps från himlen.
Özer, Marangi Özer, Marangi 110 meter
Hallsbergs kommun Hallsbergs kommun 201 meter
Emile Pizzeria Emile Pizzeria 210 meter
Nalles Nalles 308 meter Solid 4:a Bra smak, många olika sorters pizza och kebab att välja på. Edit: Testat n...
The Cedars Hallsberg The Cedars Hallsberg 574 meter Mysigt ställe att ta en fika. Trevlig personal. Väldigt goda luncher.Mat: 5/5
Restaurang The Cedars Restaurang The Cedars 645 meter Mysigt ställe att ta en fika. Trevlig personal. Väldigt goda luncher.Mat: 5/5
Dilara's Café Dilara's Café 707 meter
sa Handel sa Handel 868 meter
Gårdsrådet För Serviceanläggningen Knuten Gårdsrådet För Serviceanläggningen Knuten... 1 km Matsalen är trevlig och har vällagad mat.
Gårdsrådet För Serviceanläggningen Knuten Gårdsrådet För Serviceanläggningen Knuten... 2 km Matsalen är trevlig och har vällagad mat.
Reviews
Rest otaliga gånger genom Sverige och halvdana hak är något man stöter på under resans gång. Detta ställe platsar dock in på topplistan över missvisande och kassa hak. Bilderna och menyerna stämde inte någonstans. Väl mött.
Grymt bra! Blivit stor skillnad sen dom böt ägare.
Tunnbrödsrulle med kyckling smakade bra. Snabb och trevlig service. Perfekt om man har en stund mellan tågen.
Mycket mat på tallriken och smaka som det ska. Färsk salad. Trevlig chef/personal som kommer säga vad han tycker och tänker vilket är helt ok i min mening. Lokalen är ljus och fräsh.
Waow, med ny ägare 10 2021 har stället verkligen lyft. Med nya tillägg på menyn, egen tillverkad shawerma och grillad kyckling. Burgaren jag åt var med beröm godkänd och pommesen var utmärkt. Jag kommer komma tillbaka fler gånger.
City grillen har nyligen bytt ägare. Åt deras kebabtallrik idag och var nöjd med mängden mat, smakerna och hur fräscha grönsakerna var. Kommer gärna hit igen och äter när de utökat sin meny med flera kycklingrätter vilket de ska göra inom ett par veckor!
Helt okej mat, jag föredrar nog Sibyllas hamburgare. Men det är nog en smaksak. Kvalitén var normal, varken hög eller låg. Priset samma det. Trevlig gubbe som ägde stället, dock med lite brytning, men han förstod allt jag sa.
Bra ställe att äta vid ifall du har lång väntetid innan tåget. Maten är bra, och inte för dyr.
Trevlig kille och ganska fräscht möblerat. Tog den vegetariska burgaren utan dressing som jag då utgår ifrån var vegansk. På bilden såg den ut som en saftig sojaburgare men den visade sig vara en sådan där tråkig färdig grönsaksbiff. Dessutom lite väl knaprig i kanten. På det hela taget helt okej men inte mer. Det var dock ett av få ställen som hade öppet vid tio på morgonen! Mjukglassmaskinen förde ett väldigt oväsen men jag antar att det bara var under själva morgonuppstarten.
Genomresande och skulle ta något snabbt att äta men tog över 30min för att få en kebab rulle, där kebaben och brödet är värmt i micron. Var helt smaklöst och efter bara 2 tuggor fick jag slänga maten för den inte gick att äta. Rekommenderas EJ!
Comment on this business

to add Citygrillen Hallsberg map to your website;