facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Citykiropraktiken

Address: 2 Magasins Gatan, 291 32 Kristianstad
Phone: +4644100675
City: Kristianstad
Zip Code: 291 32



related searches: Kiropraktor Kristianstad högkostnadsskydd, Kiropraktor Kristianstad pris, Kiropraktor åhus, Kiropraktor Hässleholm, Kiropraktor Malmö, Pluspraktik, Sjukgymnast Kristianstad, Pluspraktik Kristianstad
Similar places near
Pluspraktik Pluspraktik 3 km Ger dem full poäng, men man ska inte tro att man kan missköta sin kropp, gå dit en gå...
Reviews
Efter ett antal år med nack och axel smärta och svaghet i armen. Kroppshållning som påminner om ringaren i Notre Dame. Efter några besök är smärtan borta och styrkan tillbaka!!! Tack Glenn med kollegor.
Ännu en gång har dom " rätat upp" min kropp så att jag kan röra mig utan att det gör ont. Alla borde gå hit i mellan åt och bli justerade. Rekommenderas väl
Citykiropraktiken hjälper mig i min satsning mot OS 2020. Både i förebyggande syfte och ifall jag har större problem så träffar jag de då jag belastar min rygg hårt. Man känner en positiv skillnad efter varje besök! Otroligt kunnig personal! Man blir alltid trevligt bemött och det är korta väntetider. Ett besök kan starkt rekommenderas!
Citykiropraktiken har stöttat mig och min karriär som kitesurfare i över 1 år. Som extremsportare får min kropp utstå hård påfrestning, och med stor hjälp från Glenn + team har jag fått hjälp med att hålla kroppen i toppform - både med proaktiv skademinskande träning och rehabilitering. Kan inget annat än rekommendera Citykiropraktien om du vill ha någon som gör det där lilla extra för dig. Citykiropraktiken ger dig inte bara en specifik behandling, de ser hela bilden!
Citykiropraktiken stöttar mig i min golfsatsning både förebyggande och om någon känning i kroppen skulle uppstå. Man blir alltid trevligt bemött och det är korta väntetider. Ett besök kan starkt rekommenderas!
Alltid lika nöjd efter mina behandlingar Hade inte klarat mig utan denna hjälp i vardagen eller för att sköta mitt kontorsjobb. Har besvär av en whiplash sen många år tillbaka, går på regelbundna behandlingar för min nacke, axlar och rygg Tack för all hjälp !
Trots flera behandlingar, blev jag bara sämre och fick fler besvär. När jag sedan sökte upp annan hjälp så kunde de konstatera att manipulationerna inte gjorts korrekt.
Man blir alltid väl mottagen med trevligt bemötande. När man ringer för att boka tid och när man får behandling. Är super nöjd med behandlingarna. Rekommendera ett besök!
Bästa stället att gå till när tex ryggen värker. Man får alltid ett trevligt bemötande från superduktiga och proffsiga kiropraktorer.
Hade aldrig varit så bra utvecklingsmässigt i ridningen som jag är nu utan Glenns hjälp!
Comment on this business

Directions to Citykiropraktiken with public transportation


Kristianstad Norretullsvägen 40 meters
1
4
544
545
550
Kristianstad Ö.Kaserngatan 270 meters
3

to add Citykiropraktiken map to your website;