facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for CK Falken

CK Falken

About

Cykelklubben Falken

Story

Cykelklubben Falken är en anrik klubb. Den startades redan den 2 februari 1927, vilket betyder att vi är över 90 år. Vi har haft många framgångsrika tävlingscyklister genom åren med både svenska mästare och segrare i de nordiska mästerskapen.

Trots att klubben idag inte är så stor och vi inte har så många cyklister i varje klass så lyser vår röda Falkentröja ändå ofta långt fram i klungan på många tävlingar runt om i landet där våra cyklister satsar hårt för att nå bra placeringar.

För att våra satsande cyklister ska kunna bli ännu bättre så behövs också alla vi andra som engagerar oss i bakgrunden. Ledare, tränare, föräldrar och veteraner som gör allt för att CK Falken också ska vara den trevliga klubb som det känns extra kul att vara en del av.

Därför vill vi gärna att du också vill vara med oss att göra vår klubb ännu bättre - både du med ambition om att stå överst på prispallen - men inte minst du som bara vill vara med i en trivsam cykelklubb.

Address:
City: Vendelsö



related searches: Cykeltävling Nynäshamn
Similar places near
Vendelsö Bygdegård Vendelsö Bygdegård 790 meter Grym festlokal, lite kladdiga golv bara. Men det hör till!
Stockholms Akvarieförening Stockholms Akvarieförening 2 km Sthlms AF har en medlemsavgift på 100:-/år och blandar akvarieintresse med andra akti...
Vendelsö Scoutkår Vendelsö Scoutkår 3 km Säkert bra scoutkår men Träkvista Sjöscoutkår är bättre!
Vendelsö IK Fotboll Haninge Vendelsö IK Fotboll Haninge 4 km Vendelsö IK är Haninges största Idrottsförening. Fotbollssektionen har idag ca. 1000...
Comment on this business

to add CK Falken map to your website;