facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell

Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell

About

En unik hotellpärla i centrala Eskilstuna. Historisk miljö med vacker utsikt över Eskilstunaån. Vi bjuder på frukostbuffé, eftermiddagsfika och kvällsmat.

Story

Att bo på Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell är som att leva mitt i Eskilstunas industrihistoria. Överallt i den vackra byggnaden hittar du utsmyckningar och motiv som berättar om platsens bakgrund som traktor- och motorfabrik.

Läge

Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell är beläget vid Faktoriholmarna i centrala Eskilstuna. Härifrån har du bara en kort promenad till Eskilstunas utbud av restauranger och butiker. Det spännande Munktellmuseet ligger vägg i vägg och flera andra attraktioner hittas på behagligt avstånd; Munktellarenan, Eskilstuna Konstmuseum och det nya Munktellbadet.

Anrik historia

Hotellet har en lång och spännande historia. Här startade traktor- och maskintillverkaren Bolinder Munktell sin fabrik i slutet av 1800-talet. Byggnaden, som länge var företagets huvudkontor, ritades av arkitekten Ferdinand Boberg. Med kända byggnader som Rosenbad i Stockholm introducerade han den internationella jugendstilen i Sverige.

Vi bjuder på kvällsmat

Hos oss kan du hitta lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut.

Mötesrum

Hos oss kan du hålla konferenser och möten i en historisk miljö – oavsett om du vill övernatta eller bara stanna över dagen. Vi har sju konferenslokaler och kan ta emot upp emot 250 deltagare samtidigt.

Relax med utsikt

Vår relaxavdelning har bastu och en fin utsikt över Eskilstunaån. Här kan du varva ner och få något gott att dricka. Här kan du även träna i vårt Compact Gym. I relaxavdelningen finns även möjlghet att boka massage med Munktellmassören.

Golf

I Eskilstuna finns en levande golfkultur. Under sommarperioden och vissa helger erbjuder vi förmånliga golfpaket, där det ingår greenfee, logi och fri tillgång till vår relaxavdelning.

Munktellbadet

Eskilstunas badhus, Munktellbadet, ligger vackert initll ån i närheten av hotellet. Här finns en vattenvärld på 9500 kvadratmeter för hela familjen.


Address: Munktellstorget, 633 43 Eskilstuna
Phone: 016-16 78 00
City: Eskilstuna
Zip Code: 633 43


Similar places near
Comfort Hotel Eskilstuna Comfort Hotel Eskilstuna 549 meter Medelbra hotell. Fräscht och rätt bra rum. Tyvärr är den ända maten som serveras är ...
Hotell Plaza Eskilstuna Hotell Plaza Eskilstuna 582 meter Ligger centralt och bra nära butiker och restauranger. Rummen är dock slitna och gamm...
Hotell Eskilstuna Hotell Eskilstuna 2 km Enkelt men prisvärt. God mat, trevlig och tillmötesgående personal.
Hotell Eskilstuna Hotell Eskilstuna 2 km Enkelt men prisvärt. God mat, trevlig och tillmötesgående personal.
Vilsta Sporthotell Eskilstuna Vilsta Sporthotell Eskilstuna 3 km Skulle fira midsommar som slutade med tre olika stugor. Nr 1 myrinvasion,ena kylens f...
Reviews
Kanske inte första klass rummen ändå charmiga trevlig bemötande maten är ok. Tycker jag inte kan ställa höga krav på det nör det ingår :. Så för den med liten budget så får du bra mat: man blir mätt och den är god ... dock ölen hade kunnat vara lite billigare... 70 kr låter mer rimligt äm 90 krRum: 4/5
Ett trevligt Clarionhotell i centrala Eskilstuna. Stadsmiljömässigt mycket tilltalande. God service och trevlig tillmötesgående personal. Rummen okej där avsaknaden av AC drar ner betyget. Annars rent och snyggt.Rum: 3/5
Bra hotell och trevlig personal! Kom sent och behövde åka tidigt med de la la undan en skål med soppa och fixade en frukostpåse på morgonen. Hotellet ligger i ett väldigt mysigt område, ett gammalt industriområde precis vid vattnet. Duschmunstycke till duschen var väldigt konstigt men annars har jag inget att klaga på.
inga invändningar mot frukost men middag samma meny varje dag stekt äggröra såklart kallt dekorerad med halvor av ägg tillagade på morgonen, ingen frukt typiskt vitt bröd brist på fantasi och smakhanterande eller ansvarig för att förbereda menyn mitt betyg på en skala av 1-10 är väldigt dåligt 3 poängRum: 2/5
Hade ett hörnrum på 3:e våningen. Solen stekte på så rummet var varmt ingen AC. Men det fanns en fläkt på rummet och gardinerna var av en sån typ som reflekterade bort värmen. Och så gick ju fönstren att öppna. Det enda negativa var att detta rum låg längst bort och upp, så när man duschade på morgonen, så när alla andra duschade, så så var det inget tryck kvar. Vilket innebar att vattnet som kom var det dåligt tryck i. Men tyvärr finns utsikten var det inget fel på. Aktiviteter i närheten: Munktellmuseet låg granne, så och entr'en ingick i hotellpriset.
Lite dyrt. Frukosten var fin men serverades endast från "ett håll" så det blev onödigt med kö till maten. Trevligt personal överlag t.ex. i restaurangen men Killen i receptionen uppfattades som något ointresserad. Mat och dryck: Det fanns bra okej med veganska alternativ till frukost
Wilma som jobbade i receptionen gjorde våran upplevelse bättre. Trevlig och hjälpsam när man behövde hjälp. Fick en stor skål med is av henne där vi kunde förvara ”vinet”. Tack Wilma!
ok rum, men som vanligt sunkigt badrum. Varför är det så svårt att städa fogar och hörn i badrum på hotell? Duschmunstycket var kasst..Rum: 2/5
Super fina rum och bra läge, trevlig personal och ett bra spa/ bastu utsikt mot floden. Jätte trevligtRum: 4/5
Bra läge samt service. Undvik rum mot gatan. Kom och städade gatan med maskin 04:30-8 på en lördagsmorgon. Därav drar det ner ratingen.
Comment on this business

to add Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell map to your website;