facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Clarion Collection Hotel Cardinal

About

The Clarion Collection Hotel Cardinal is a charming hotel in central Växjö. The city's main attractions are all within easy reach. Afternoon Sweets and an Evening Meal are included every day.

Story

The Clarion Collection Hotel Cardinal is a charming hotel in central Växjö. The city's main attractions are all within easy reach. Afternoon Sweets and an Evening Meal are included every day.

Address: Bäckgatan 10, 352 30 Växjö
Phone: +46470722800
City: Växjö
Zip Code: 352 30



related searches: Quality Hotel Royal Corner, Elite Park Hotel, Växjö, Scandic Växjö, Nordic Choice Hotels
Similar places near
PM & Vänner Hotel PM & Vänner Hotel 96 meter +46 470-75 97 00 [email protected] www.pmrestauranger.se
Quality Hotel Royal Corner Quality Hotel Royal Corner 404 meter Ett bra hotell med central placering. Bra parkeringsplatser som gör attvi gärna åter...
Scandic Växjö Scandic Växjö 3 km Fint rum men familjerummen var väldigt små. Väldigt dammigt under sängarna samt att v...
Teleborgs Slott Teleborgs Slott 3 km Helt fantastiskt fint ställe. Mycket trevlig personal, Vi träffade den mycket trevlig...
Öjaby Herrgård Öjaby Herrgård 6 km Covid 19 inget folk bara vi och ett annat par
Toftastrand Hotell & Konditori och Villa Viks Matsalar Toftastrand Hotell & Konditori och Villa Vik... 6 km Har blandade känslor till detta stället, de glömde bort en ganska stor order på smörg...
Toftastrand Toftastrand 6 km Den godaste semlan jag ätit någonsin.
Reviews
Som van hotellgäst är man van vid en viss standard och bemötande när det blir problem. När min kollega fick ett rum som luktade kraftigt mögel så var tyvärr bemötandet oerhört dåligt. Det slutade med att min kollega fick ligga i personalrummet. Attityden och hjälpsamheten är tyvärr under all kritik och inte i nivå med vad man kan förvänta sig av en stor kedja, bemödande sig inte ens att följa med till rummet. Varning för rum 431.
Väldigt mysigt rum och lounge. Supertrevlig personal i receptionen, mycket fin service! Det som drar ner betyget är frukosten. Dåligt påfyllt med tallrikar och mat. Kvinnan som skulle fylla på suckade och var irriterad. Det stod diskberg på minst tio bord, och vi fick rensa ett bord på disk för att kunna sitta någonstans. All disk på alla bord stod kvar tills vi gick.
Trevligt hotell centralt i Växjö. Härlig eftermiddags fika när man kom likväl som trevlig kvällsmat och en bra frukostbuffé, allt inkluderat i priset.
Fick ett rum som låg mitt emot själva huvudbyggnaden. Det tyckte jag inte om då det inte fanns någon service eller något annat att göra. Måltiderna finns inget anpassat efter barn tyvärr. Rummet var i alla fall stort och en väldigt skön säng. Mat och dryck: Ingen barnvänlig meny!!!!
Trivsamt hotell med bra service. Frukost, eftermiddagsfika och middag ingår i priset. Enklare eftermiddagsfika med dryck och kaka. Middagen med soppa/bröd och en varmrätt, välkryddat och gott! Gymet skulle må bra av en översyn men det nödvändigaste finns, dock extremt dålig uppkoppling och då även med hotellets egna wifi som inte fungerar där. Även tillgång till externt gym i anslutning till hotellet. Bastu finns, måste bokas genom personalen.
Jag är helnöjd med vistelsen. Gott käk på kvällen och en väldigt bra utbud vid frukosten. Mitt rum var nog nyrenoverad och jag upplevde det som fräsch. Jag har redan bokat för en natt till lite längre fram. Killen i receptionen var mycket trevlig, tror han heter Victor.Rum: 5/5
Otroligt ofräsch och sunkigt hotell! Har du tur får du ett rum som renoverats hjälpligt, men lika ofta får du rum som verkar vara åtgärdade senast under 90-talet. Kvinnan i matsalen är både spydig och otrevlig mot gästerna. Maten var vissa dagar under all kritik, vilket gjorde att många av oss som bodde där ändå valde att gå ut och äta. Bodde på samma hotell 2017, inte imponerad då heller. Nu, fem år senare var det märkbart sämre. Det hade kunnat avhjälpas med god service från personalen, men där får de verkligen bottenbetyg. Sjukt otrevliga! Inte minst kvinnan i receptionen. Välj ett annat boende!
Bra hotell med centralt läge. Uppskattar att ett rejält kvällsmål ingår i rumspriset.
Mycket bra upplevelse. Hotellet ligger centralt men ändå i lugnt läge med inga störande ljud. Personalen var mycket servicevänlig och lobbyn trevlig. Frukostbuffén var helt okej, kändes fräsch med adekvat utbud - dock inget utöver det "vanliga". Rummet var litet men välstädat. Sängen var enligt mitt eget tycke lite för hård men detta är förstås en personlig preferens. Särskilt bra att kvällsmat ingår i priset. Kvällsmaten var för det mesta bra, typisk husman med bra salladsbuffé. Detta hotell är mitt förstahandsalternativ i Växjö.
Mitt i centrum, bra läge. Troligtvis något problem med ventilationen, var väldigt varmt på rummet och i frukostsalen men svalt och skönt i korridorer och receptionen. Jättebra att middag serveras och ingår i priset! Sköna sängar. Vi åkte hit under Karl Oskar-dagarna med en scen direkt utanför fönstret, för vår del var det ok då vi ändå skulle se en av konserterna men det kan vara bra att veta att ljud utanför lätt hörs in gäller Cardinal ll vilket kan försvåra sömn då även många pubar och restauranger ligger direkt utanför.
Comment on this business

to add Clarion Collection Hotel Cardinal map to your website;