facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Clarion Collection Hotel Fregatten

Clarion Collection Hotel Fregatten

About

Välkommen till en unik och hemtrevlig hotellpärla med havet som närmsta granne i centrala Varberg. Härifrån är det nära till stadens tågstation, restauranger, shoppingstråk och sevärdheter.

Story

Att bo på Clarion Collection Hotel Fregatten är som att bo mitt i Varbergs historia. Hotellet ligger i stadens vackra hantverks- och kulturkvarter, med havet runt hörnet, och är inrett i varm, nordisk design. Färginspirationen är hämtad från klippor, sand, hav och segel.

Läge
Hotel Fregatten är centralt beläget i Varberg, endast 200 meter till strandpromenaden och 400 meter till centrum, med Torget och dess utbud av butiker, restauranger och kaféer. Dessutom har du Varbergs största attraktioner på behagligt avstånd, som Socitetshuset, Socitetsparken och Varbergs Fästning.

Historia
Området som Clarion Collection Hotel Fregatten ligger i har en händelserik historia. Hotellbyggnaden var tidigare ett frys- och packhus och runt om i hotellet hittar du detaljer som skvallrar om stadens långa historia som sjöfartsstad, kurort och cykelstad. Varberg har länge varit ett sjöfartsnav och en populär bad- och kurort. Men det är även här som Monark och Crescent tillverkat sina cyklar genom åren.

Vi bjuder på kvällsmat
Hos oss hittar du lugnet och känslan av att komma hem. Vi bjuder dig på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut.

Address: Skeppsgatan 6, 432 44 Varberg
Phone: +46 340 67 70 00
City: Varberg
Zip Code: 432 44



related searches: hotell varberg, clarion hotel
Similar places near
Hotell Gästis Hotell Gästis 187 meter Ett mysigt och personligt hotell med böcker i princip överallt. Hotellet i sig är en ...
Hotell Gästis Hotell Gästis 199 meter Mycket speciellt och trevligt hotell med extra charm. Standardrummet, som vi bodde i,...
Flodhästens Husrum & Frukost Flodhästens Husrum & Frukost 654 meter Om du söker det perfekta boendet för semestrande i Varberg hittar du det här. Ett uni...
Hotellgruppen Varberg Hotellgruppen Varberg 902 meter För att ge våra kunder en överblick över den kapacitet som finns när det gäller över...
Strandgården Logi Varberg Strandgården Logi Varberg 2 km Mysig miljö och fina rum.
ApelvikStrand ApelvikStrand 3 km De gamla trälängerna är tilltalande. Särskilt de med dusch. De "nya" vita s...
Nils-mårtensgård B&B Romantic Nils-mårtensgård B&B Romantic 14 km Bästa tänkbara plats att vara en sommardag!
Reviews
Maten var bra och sängarna var bra men utsikten var dålig
Bästa hotell i Varberg , vid havet och halvpension ingår i priset . Rek varmt Hundar välkomna avg tillkommer
Nära till allt, städat och hyfsat mjuka sängar. Rummen känns dock små. Väldigt bra frukostbuffe! Dock väldigt kass kvällsbuffe kan vara pga corona restriktioner
Den trevliga personalen och utbudet på frukosten gav en extra stjärna samt att personalen hade munskydd. Rent och bra läge. Middagen var inte alls bra, smakade som skolmat.
Kvavt och varmt rum som var väldigt svår att sova i. Annars bra service, personal och läge. Men blir annat hotell nästa sommar i Varberg så att man får sin sömn.
Perfekt övernattning. Tråkigt att ac: n inte fungerade. Fönstret gick inte att öppna. Varmt som i en bakugn. Hann inte prata med personalen om det. Hade bråttom till ett bröllop.
Comment on this business

to add Clarion Collection Hotel Fregatten map to your website;