facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Clarion Collection Hotel Kompaniet

Clarion Collection Hotel Kompaniet

Story

Att bo på Clarion Collection Hotel Kompaniet är som att komma till en lugn oas mitt i stan. Hotellet har ett oslagbart läge precis intill Nyköpingsån i ett lummigt och parkliknande område bara ett stenkast från den trevliga hamnen och Nyköpingshus. Shopping i Nyköpings centrum vid gågatan med caféer, restauranger och övriga nöjen ligger bara fem minuters gångväg från hotellet.

Vi på Hotel Kompaniet vill inget hellre än att du ska känna dig som hemma hos oss och vi bjuder på omtänksamheter som:

* Kvällstidning vid ankomst
* Eftermiddagskaffe med hembakat kaffebröd
* Kvällsmat (varmrätt, sallader, soppa, smör, bröd, dryck & kaffe/te)
* En härlig frukostbuffé
* Fri tillgång till vår relaxavdelning med bubbelpool & bastu
* Lättöl eller ramlösa i relaxavdelningen till törstiga bastubadare samt färsk frukt
* Morgonrockar till låns
* Fritt trådlöst internet
* Fri träning på ett gym i direkt anslutning till hotellet

Varmt välkommen till ett annorlunda förstaklass hotell med hemkänsla!

Address: Folkungavägen 1A, 611 34 Nyköping
Phone: +46155288020
City: Nyköping
Zip Code: 611 34


Similar places near
Scandic Stora Hotellet Scandic Stora Hotellet 727 meter Åt en frukost här. Väldigt stimmigt p.g.a. nåt landslag som tog upp de flesta sittpla...
Good Morning+ Nyköping Good Morning+ Nyköping 2 km Mycket trevligt och personligt bemötande, fräscht rum och toalett, och bra och riklig...
Blommenhof hotell Nyköping Blommenhof hotell Nyköping 2 km Hotellet känns lite slitet på något sätt. Smart-TV på rummet är bra. Mjuka sängar....
Öster Malma Öster Malma 24 km 50kr för en natt med husbilen här . Finns dock bara toa om receptionen är öppen . Åt ...
Sandviks Gård B&B Sandviks Gård B&B 27 km Mycket nöjda överlag. Trevlig miljö, spa och mycket service minded personal. Maten go...
Reviews
Hotellet helt okej, men maten....under all kritik. En rätt att välja på. som va fläskytterfile...tort kött och inga tillbehör av värde. Vi fick beställa fisk och kyckling några av oss... katastrof det också. Panerad fisk som var halvfärdig, förmodligen någon Microrätt. Kycklingen va så torr så den gick inte att äta. Några beställde efterrätt och glassen va rinnande... frysen va trasig fick vi till svar. Här äter vi inte fler gånger... Personalen gjorde vad dem kunde och bad om ursäkt. Ingen skugga på dem.
Svag 3a. Extremt varmt på rummet trots öppet fönster hela natten, i december… Magstarkt att ta 35 kr för en minitub med tandkräm när man glömt ta med. Bra frukost räddar 3an men vi tar ett annat hotell vid nästa besök i Nyköping.
Mycket trevligt hotell med bra läge några minuters promenad från hamnen i Nyköping. Vi bodde i ett Deluxe rum i ett av tornen. stort och bra rum med både soffgrupp och en separat sovdel. Middagsmål ingick som var helt ok 3/5. Bra frukost med stor variation. Kanske något dyrt mot vad du får, men i mitten på juli är och andra sidan det mesta dyrt när det gäller hotellrum.
Hade fått nyrenoverat rum på 2 vån, tyvärr lät det som en reaplan från fläktsystemet - hur i hela friden ska man kunna sova?! Lägg pengarna på att få det tyst så man kan sova, det är väl ändå det viktigaste? Helst så man själv kan reglera och stänga ventilation! Hur som fick jag fin hjälp att receptionisten att byta till ett rum på 3e vån som var betydligt bättre. Utmärkt service, frukost och läge.
Mysigt litet hotell. Rent och fräscht rum. Hade fin utsikt över ån. Trevliga personal. Ingick frukost, eftermiddagsfika och middag okej mat Stort plus för färska bröd på frukostbuffén. Rum: 4/5
Hej! Vi är ett gäng 6som firat nyårsafton hos er. Mysig stämmning, bra rum och relaxavdelning. Men maten =katastrof! Vattnig fläskfilesom inte smakade något. Man vill ju ha det där lilla extra på nyår. Det är billigt att bo hos er men vi lägger hellre till någon hundralapp för att få en godare nyårsmeny. Annars trivdes vi bra. Hur ser det ut i år?
Rent och välstädat rum, bra frukost, ok middag. Men olidligt varmt rum, sanslöst dålig ventilation. Vi var där när det var 22-23 grader mitt på dagen, så någon värmebölja kan det inte skyllas på, vårt rum låg på den skuggiga delen men ändå var det på tok för varmt. Försökte sova med fönstret öppet men stördes av ljudet från fulla människor och bilar
Ett godkänt hotell med en del brister som är svåra att bortse från. För det första så fick vi ett handikappanpassat deluxe rum, trots att vi inte valt det. Det känns konstigt att hyra ut dessa till personer som inte har det behovet. Rummet kändes inte heller "deluxe" då markisen var trasig, det fanns stora fläckar i soffan, det fanns inget skohorn och ytskiktet var allmänt slitet. Skralt utbud av tv-kanaler. Heltäckningsmatta känns inte heller så uppdaterat, när solen sken in i rummet så kunde man tydligt se hur dammigt det blev. I övrigt var personalen trevlig och läget är verkligen toppen bredvid ån med fina promenadstråk in till centrum. En bra frukost med en del hemgjorda delar i och fullt godkänt kvällsmål. Relaxen kändes rymlig med gräns om max 10 pers, om än också lite sliten med trasig termometer i bastun. Billig parkering men köp biljett direkt i receptionen då APCOA och speciellt EasyPark tar hutlösa serviceavgifter.
Allt var okej men middag passar inte 4-a stjärning hotell. Till middag Serverades vegetariska lasagnen med sallad. Ingen efterrätt efter maten. Själv servering och tjejen som ska vara i baren är upptagen med receptionen. Hotellet har fantastiska ideologi kring miljö och stödja utsatta personer men det ska inte krocka med kvalitet och professionalitet på så hög värderad hotel. Besviken eftersom det var födelsedag present. Personalen var jätte trevligt och gjorde allt best de kunde. Tyvärr ska inte rekommendera detta hotell.
Fantastiskt God service Ligger fint till Toppen att kvällsmåltid ingår. Mkt god Gratis relax Gym. Fint rum Bra säng Fint badrum Gratis kaffe Vi kommer garanterat åter.
Comment on this business

Directions to Clarion Collection Hotel Kompaniet with public transportation


Nyköping Polishuset 20 meters
3
Nyköping Hamnen 150 meters
3
561
563
590
601
660
663
667
760
Nyköping Folkungagården 170 meters
161
162
Folkungabron 210 meters
161
162
3
Stadsfjärden VårdC 290 meters

to add Clarion Collection Hotel Kompaniet map to your website;