facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Clarion Collection Hotel Kung Oscar

Clarion Collection Hotel Kung Oscar

About

Vi är ett 4-stjärningt hotell mitt i Trollhättans centrum som erbjuder både hotellrum och 3-rumslägenheter. Restaurang, bar och relax. Välkommen.

Story

Trollhättan

Address: Drottninggatan 17, 461 32 Trollhättan (commune)
Phone: +46 520 470 470
City: Trollhättan
Zip Code: 461 32


Similar places near
Hotell Bele Hotell Bele 252 meter Mycket nöjda! Trevligt bemötande från personal! Hotellet och rumen smakfullt inreda m...
Best Western Hotel Trollhättan Best Western Hotel Trollhättan 468 meter Fantastiskt läge, jättetrevlig personal men rummet i allmänhet och badrummet i synner...
Reviews
Ett trevligt hotell en kort promenad från stadens kärna. Vi fick ett mycket fint bemötande från personalen. Rummet var ett klassiskt hotellrum, rent och fint och inga ljud som störde. En god kvällsmat ingår i priset förutom frukost, vilket såklart lyfte upplevelsen. Mycket, mycket prisvärt alltihop. Rum: Fick ett dubbelrum med fönster åt tvärgatan, bra med täckande gardiner. Toalett med dusch och tvål från Rituals. En flaska vin och chips stod framme, men vi upptäckte att det inte var en gåva så den lät vi vara. Sköna bekväma sängar och två kuddar per bädd. Promenadmöjligheter: Fina promenadvägar framförallt vid älven, kanalen och slussområdet. Mat och dryck: God kvällsmat bjöds det på. Och en liten salladsbuffé till det. Endast dryck tillkommer. Frukosten var god och helt okej.
Oklanderlig service!! Otroligt trevlig och hjälpsam personal! Högsta betyg och tack till kvinnan som jobbade natten/kvällen 26-28/5 när vi bodde där under SM/NM i Nossebro.Rum: 5/5
Vi passerade och suktade efter frukostbuffé. Sammanfattningsvis: extremt prisvärt, rikligt, omsorgsfullt, hållbart, och hög klass på råvaror. Inte minst kaffet enastående! Personalen - professionellt vänliga och välkomnande! Mat och dryck: Frukost i toppklass och prisvärt!
Är så otroligt trött på maten ni bjuder på. Det är samma varje vecka, falukorv, köttbullar och korv stroganoff. Inget kvalitet i maten och trotts allt klagomål flertal gånger och även hotellet erkänner att maten inte är helt i topp så serveras det fortfarande samma sak. Rummen är helt ok, så länge du får uppgraderingen.Rum: 3/5
Jättefint hotell som har allt! Rent och fint. Fina rum. Toppen personal allt från reception till frukostpersonal. Fantastiskt frukost och middag. Rum: Jättefint rum. Rent och snyggt stort fint badrum. Minibar. Aktiviteter i närheten: Sport och bad på gångavstånd. Köpcenter och gott om restauranger och barer. Säkerhet: Känns tryggt att bo där. Promenadmöjligheter: Nära till allt även till tåg och bussar. Mat och dryck: Finns många restauranger att välja på.
Superbra !!! Både service och mat. Kommer gärna tillbakaRum: 5/5
Kanon bra. Väldigt trevlig personal - det kommer man långt med.Rum: 5/5
Fick rum 102 som ligger under gatunivå med väg precis utanför rum 101-103 ligger där. Fullbokat enligt receptionisten så rumsbyte var ej möjligt. Inte speciellt fräscht och en dusch lika stor som en Ikea garderob. Bra frukost och helt ok kvällsmat, så ett bättre rum hade höjt kvaliteten på besöket avsevärt.
Rummet var väldigt enkelt, sängen OK. Badrummet litet men fräscht. Trevlig och hjälpsam personal! Hade glömt min laddare och jag fick låna en i receptionen Frukost och middag ingick i priset! Frukosten var riktigt god, ägg/bacon var riktigt gott!
Mycket bra frukost, kaffe på rummet och middag ingårRum: 4/5
Comment on this business

to add Clarion Collection Hotel Kung Oscar map to your website;