facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Clas Ohlson Sverige

Clas Ohlson Sverige
"Smarta produkter och lösningar har varit vår passion sen 1918. Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare."
Address: Idrottsvägen, 79385 Insjön
Phone: 0247-44404
City: Insjön
Zip Code: 79385



related searches:
Reviews
Sååå mycket saker under samma tak !! Outlet i källaren med skapligt bra fynd… Ordning o reda på hyllor o i gångar. Till och med kundtoaletten var värd ett besök!! Sååå fräsch o fin. Enkelt att komma in och superbra gratis parkering!!!
En av Dalarnas bästa butiker, Hög servicenivå brett sortiment men fin prisbild. Lättillgängligt å bra öppettider. OUTLET som kittlar köpbehoben och fina exponeringar runt om i butiken. Fiket är billigt å tacksamt då Hjultorget i övrigt inte bjuder på så mycket annat snabblösta matintag för gapiga hungriga ungar.
En välordnad och -sorterad CO-butik. Kul också med museet i butiken, som gav en genuin Clas O anda!
Helt klart en av de bästa Clas Ohlson. Café/fik finns för den som vill fylla på energi eller ta en paus.
Trevlig personal, smidig utlämning. Åker gärna dit igen. Tack!
Outlet är som julafton varje gång, även om det är mitt i sommaren.
Rätt besviken faktiskt. Var på Clas Ohlson i Falun ett par dagar före och där var det mycket mer välsorterat. Hade stora förväntningar på originalbutiken, men det var tomt i hyllorna och liten butik. Outleten innehöll mest ofullständiga varor tex grästrimmer som saknar batterpack.
Att vallfärda till butiken i Insjön minst en gång i livet är ett måste för varje rättrogen Clas Ohlson-kund. Man behöver kanske inte gå sju varv runt den lilla stuga som Clas huserade i sitt tidigare liv, man går ändå ungefär så många varv inne i själva butiken. Fint litet museum med massor av nostalgi.
är väldigt nöjd med dm flesta produkter och speciellt med service. Senaste köpet var inte utan strul men fantastisk service. Vi köpte ett stort tält för vårt välgörenhetsprojekt, snabb test hemma av visa rör gick bra men på plats under eventet kunde vi inte sätta ihop tältet för minst 2,5timmar. 1/3del av alla rör var antingen för små eller hade för mycket av emalj-färgen så vi fick skrapa bort emaljen och bokstavligen banka ihop tältet under konstant regn. Efter eventet kunde vi inte plocka isär det. Tältet reklamerade jag via tel och fick hjälp att beställa en ny konstruktion för att tältet var bra om allt funkade som det ska. Vi fick också ett present kort för alla bekymmer samt transport-ersättning och det visar att ClasOhlson bryr sig om sina kunder! Nya konstruktionen funkade bra och tältet var med på vårt andra event. Det tog ca 35min att sätta ihop det. Nu kan vi fortsätta bidra till miljön, naturen och samhället via vårt gröna projekt! Om tältet 6x3m: ett riktigt bra tält, fint, stabilt och två personer kan enkelt att sätta ihop det. Perfekt för evenemang! Semi vattentätt, vi använt vax för sömmarna och det funkade bra under medium regn. Tack ClasOhlson för att ni bryr er!
Alltid lika trevligt att komma till Clas Ohlson i Insjön.
Comment on this business

to add Clas Ohlson Sverige map to your website;