facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Clas Ohlson Sverige

Clas Ohlson Sverige
Address: Väsby Centrum Dragonvägen 86, 194 33 Upplands Väsby (commune)
Phone: 08-594 118 80
City: Upplands-Väsby
Zip Code: 194 33


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 11:00 - 18:00


related searches: clas ohlson uppsala, clas ohlson drottninggatan, clas ohlson öppettider, clas ohlson nordstan, clas ohlson sortiment, clas ohlson göteborg, clas ohlson stockholm, clas ohlson malmö
Similar places near
Väsby Centrum Väsby Centrum 88 meter Ack du gamla sköna plats, där barndom och tonårs tid kunde fyllas då det var tråkigt....
Puustelli Kök Bredden Puustelli Kök Bredden 2 km Bra service och jätte fina kök.
Reviews
det var trevligt i gammla butiken. har bara haft chansen att titta in i nya men den är betydligt mindre ser det ut som och rent av tråkigare och inte alls samma vänliga känsla.
Trevlig personal där. Liten men trevlig butik.
10:20 och fortfarande inte öppnat, snyggt Clas ohlson Står att ni ska öppna 10:00 ‍
En butik som inte har mycket av något men lite av varje.
Dom har flyttat inom centrumet. Jag gillar verkligen clasohlson. Men det har blivit mycket sämre med den mindre butiken. Struntar nog att gå till denna butik. Går till Kjell &Co istället. Kanske går till den i Nacka Forum eller Mall off ? Solna.
Jag hittar alltid det jag behöver på Väsby centrum
En väldigt lugn Clas Ohlson-butik, belägrad på övre plan i centrumet och är en väldigt lugn affär. Allt brukar vara rent och städat, med en låg ljudnivå, ibland svårt att tro det ligger mitt i Väsby centrum. Trevlig och hjälpsam personal. Väldigt smidigt att man kan lämna in varor man köpt online på öppet köp i butiken. Kan inte komma på något större negativt att säga faktiskt!
Stort sortiment, men kan vara lite svårt att hitta varorna man letar efter då hyllnumreringen är lite sisådär, för att inte tala om att produkter ibland flyttas, men den nya platsen finns inte i informationsterminalen. Ett stort minus är att det väldigt ofta är omöjligt att få tag på någon personal att fråga om saker, därav det låga betyget.
Mycket artiklar, trevligt bemötande av personal. Bra man kan hämta ut sin beställning när man inte har tid att gå i butik, vilket annars är trevligt. Man kan då tex få idéer.
Den här affären var inte rolig att vara i idag,mycket kunder betjeningen sprang runt med kunder på släp och bara gick rakt framför näsan på en , inte märkvärdigt att coronan ökar när betjeningen inte själv tar hänsyn
Comment on this business

to add Clas Ohlson Sverige map to your website;