facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Classicum Växthus AB

Classicum Växthus AB

About

Växthus, Uterum, Glaspaviljonger, Orangerier, Trädgård, Odling, träpaviljonger

Story

Välkommen till Classicum!

Sedan 1993 har vi levererat våra konstruktioner direkt från fabrik till dig utan mellanhänder, alltid med hög kvalitet och till bästa pris. Classicum har marknadens bredaste sortiment av växthus, orangerier, uterum och vinterträdgårdar. Även bågväxthus och träpaviljonger finns i vårt omfångsrika sortiment.

Hos Classicum kan du också finna ditt helisolerade uterum. Vi erbjuder många standardstorlekar men har även alternativ för dig som önskar ett personligt anpassat uterum.

I vår visningsträdgård i Aggarp utanför Svedala, visar vi 43 olika konstruktioner och i Solna, intill Brunnsvikens Trädgård, visar vi 18 olika konstruktioner.
Vi erbjuder dig stor kunskap och många goda råd! Dessa hjälper dig att välja rätt storlek, modell, placering och med tillbehör som passar till ditt växthus, drivhus, orangeri, vinterträdgård eller uterum.

I vår webbutik finner du våra tillbehör, odlingstillbehör, redskap, vattenkannor och mycket mer! Här kan du även beställa våra standardväxthus.

Miljötänk är något som våra kunder finner viktigt och så även vi. Vi levererar våra konstruktioner direkt från fabrik till dig utan onödiga omlastningar. Serraluxväxthusen är tillverkade av återvunnet aluminium och all elförbrukning är grön el. Hela fabrikens tak är klätt med solpaneler. Victoria uterumssystem kan återanvändas till 100 %.

Välkommen att besöka oss på Classicum vi hjälper dig gärna!



"Vår visningsträdgård har mycket att erbjuda. Här får du inspiration till dina odlingar och ditt hem. Ät lunch och fika gott i en magisk miljö hos Segers Söta. I butiken finns någonting för alla och i snittblomsodlingen så kan du plocka en härodlad bukett. Passa även på att strosa i inspirationsträdgården eller prata med våra duktiga rådgivare kring allt som rör det glasade rummet. Kolla även in våra aktiviteter och workshops för både stora och små.Classicum Växthus AB har levererat hållbara växthus, orangerier, uterum och vinterträdgårdar av högsta kvalité sedan 1993. Här på Classicum erbjuder vi 10 års garanti och 5 års stormgaranti. Vi på Classicum arbetar för att föra svenskarna närmare en naturlig och varmare plats i trädgården."
Address: Källgården, 23393 Svedala
Phone: 040-405190
City: Svedala
Zip Code: 23393



related searches:
Similar places near
Handla och trivs i Svedala Handla och trivs i Svedala 1 km Mycket bra liten butik som är lätt att hitta i trevlig personal
Hemköp Svedala Hemköp Svedala 1 km Liten matvarubutik i Svedala, ganska dyrt att storhandla hem där. Bra utbud av grönsa...
Svedala Blommor Svedala Blommor 1 km Mycket att välja på. Hyfsade priser. Bra service. Rekommenderas.
Blomsterkronan Blomsterkronan 2 km Trevlig butik och personal massor av inspiration och bra priser, kan verkligen rekomm...
SilverFern SilverFern 2 km Web shop for beauty and body products
HC Design HC Design 2 km HC Design har stämplar, scrapbookingark, charms och mycket mer för ett lyckat scrappa...
Svicken.se Svicken.se 4 km Hästskor och hovslageriprodukter
Statarmuseet Statarmuseet 9 km Såg stängt ut. Svår tillgängligt.
Lökar och Knölar Lökar och Knölar 34 km En webshop full med trädgårdsväxter!
Reviews
God lunch och mysigt ställe för en kaffe. Fin shopping och utställning med uterum/växthus med inredning.
Mycket trivsam anläggning även på senhösten. Växthus och redskap med hög kvalitet. Kunnig och trevlig personal.
Härlig miljö att gå omkring bland växthus och blomväxter. En fin inredningsbutik med mycket att köpa. God lunch och/eller kaffe med kaka.
Mycket fint! Hade varit roligt med fler växter till salu!
Helt fantastiskt. Är man intresserad av växthus och uterum är detta ett"måste". Välplanerat. Trevlig och tillmötesgående personal. En upplevelse. Åk dit!
Inga respekt mot grannen den håller på i månaden innan vintern 6 månad eller mer.börjar jobba med stora maskiner kl 06:00 på morgonen alla dessa månader.Jag som har problem och kan ej sova bra Pallar ej mer med dem .ut från kabbarp ringde kommunen så dem tycker själv att det är ej bra. Fick annan nummer till en som ska tar hand dem situationen.
Besökte deras butik idag för att komplettera vårt växthus. Fick ett fantastiskt bemötande, samma höga klass på personalen som på växthusen! Supernöjd med vårt växthus.
Härlig Miljö, mysig fikastund.
Vi beställde ett uterum av Classicum och fick detta levererat och monterat. Det blev en del komplikationer men Classicum var väldigt tillmötesgående och hjälpte oss fullt ut, Kan varmt rekommendera detta förstag då det är väldigt seriösa och hjälpsamma. Jonas Lindström.
Allt var stort och påkostat, inget för den som vill ha ett litet växthus att mysa och plantera i.
Comment on this business

to add Classicum Växthus AB map to your website;