facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cleanfab Eskilstuna

"Vi är ett familjeföretag som driver en köksbutik, ett köks- och inredningssnickeri samt en snickerilackering och finns i Skogstorp strax utanför Eskilstuna.Vi säljer även kompletta färdigmonterade kvalitetskök från Rotpunkt i skandinavisk design.I vårt kökssnickeri så tillverkar vi t.ex. hela kök i funkis- eller sekelskiftesstil i bl.a. massiv furu.Vi för även svensktillverkade måttanpassade köksluckor från Woodrich som passar alla kök ifall man bara vill byta köksluckor eller garderobsdörrar.Vi lackerar också om dina gamla köksluckor, dörrar eller möbler i vår lackering.Vi har över 20 års erfarenhet, vilket borgar för att vi kan vår sak.Välkommen att kontakta oss för just dina renoveringsbehov."
Address: Rosenforsvägen 1, 63369 Skogstorp, Södermanlands Län, Sweden
Phone: +46705431027
City: Skogstorp
Zip Code: 63369



related searches: Eskilstuna meaning
Reviews
Ett företag att lita på. Fullständig perfektion med ögon för det där lilla extra. Även plånbokens vän, då priset är väldigt bra. Har kollat runt och inte hittat någon som kan matcha detta företag alls. Eftersom dom har ALLT under samma tak, så blir priset mycket lägre och köket klart snabbare. Noggranna snickare som lyssnar på ens önskemål. Rekommenderas starkt.
Enda företaget som ville ta sig an min beställning av måttanpassade luckor då jag inte hade så många luckor att beställa till en gammal köksstomme. Luckorna blev superfina och köket fick verkligen ett lyft.
Kom överens om besök. Hörde aldrig av sig. Har ej öppet på öppettider. Svarar ej i telefon.
Super trevliga killar. Allt fungerade enligt plan uppsatt från början. Supernöjd, rekommenderas verkligen!
Comment on this business

to add Cleanfab Eskilstuna map to your website;