facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cleopatra Pizza Butik

Address: Skolg. 4, Box 35 , Iggesund 825 21, X, SE
Phone: +46 650 205 55
City: Iggesund
Zip Code: 825 21



related searches: Cleopatra pizza butik menu, Cleopatra pizza butik reviews
Reviews
Svängde av E4 för att leta rätt på första bästa pizzeria. Hamnade här och parkerade vid mataffären på andra sidan vägen. Klassisk pizzeria på ont och gott. Vi fick det vi ville ha och maten var god. Snabb service. RekommenderasMat: 4/5
Fantastiskt käk och att man faktiskt fick låna toan vid ett tillfälle utan att betala är faktiskt plus i kanten ordentligt. Vissa är giriga och vill ha betalt för sånt men inte denna Pizzeria. Tack för besöket/Jonathan.Mat: 5/5
Inget fel på maten men bord som stod utan att någon plockade av medan jag var kvarMat: 3/5
Skaplig pizza men sunkiga/trasiga möbler. Matos som biter sig fast i kläderna. Tar hellre med pizzan hem efter detta besök, då även ytterjackan stinker och måste tvättas.
Riktigt goda pizzor och trevliga killar
En bra pizzeria med goda pizzor, kebab och sallader. Skulle behöva renovera lite för att lyfta upplevelse mer då man äter på plats. Skulle bli en 4 i betyg i så fall.
Har inte köpt men är intresserad av testa eran pizza till helgen eller idag! MVH Hälsingland
Bästa kebabtallrik jag ätit.Mat: 5/5
Den i särklass sämsta pizza jag ätit i hela mitt liv. Beställde en calsone som saknade ost men var fylld med grå "skinka" som fortfarande var fryst i mitten. Tog två tungor sen fick det vara. Fick i mig ölen 7.2an sen gick vi 280:- . Till och med han som serverade såg bitter ut. Ałldrig mer ! !
Pizzan är acceptabel, inget utmärkande eller så. Medans dom bakade min pizza så lyfte dom ut golvmattan och började hejvilt sopa runt en grå damm/mjöl blandning på golvet som inte såg ut att ha gjorts på flera år, kändes väldigt ofräscht.
Comment on this business

to add Cleopatra Pizza Butik map to your website;