facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Clubcampfire

Clubcampfire

About

ClubCampFire - morgondagens stjärnor

Story

ClubCampFire - morgondagens stjärnor. Vi finns till för dig som vill uppleva, upptäcka livemusik och samtidigt umgås i en avslappnad miljö med havet som närmsta granne.
Vi huserar i Ocean Hotels lokaler vilket gör våra spelningar till de mest intima och exklusiva du kan tänka dig!


Address: Klittervägen 51, 311 42 Falkenberg (Suède)
City: Falkenberg
Zip Code: 311 42



related searches: Nightingale Collective, Folk Choir, Fire Choir
Similar places near
Rootsy Live Falkenberg Rootsy Live Falkenberg 2 km Granstigen Promotions - Rootsy Live Falkenberg Ulf Dahlgren Anders Gustavsson Jari Ki...
Hwitans trädgård Hwitans trädgård 2 km Snart börjar föreställningen
Värdshuset Hwitan & Tryckhallen Värdshuset Hwitan & Tryckhallen 2 km Bra läge mitt i Falkenberg vid den vackra Tullbron, men i övrigt ett ganska förfallet...
Falkenberg Event Falkenberg Event 3 km Arrangör av Event i Falkenbergs Kommun
Reviews
Fantastiskt fin camping för både barnfamiljer och andra. Campingen ligger några minuter med cykel från Olofsbo fina havsstrand med kristallklart vatten. På campingen finns en fin lekpark som inbjuder till lek för både de minsta och de lite större. Fräscha och fina faciliteter, dock endast fyra toaletter och duschar. Men de har en mycket fin familjedusch. Servicehuset ligger centralt placerat i mitten av campingen där också lekpark, grillplats och fotbollsplan ligger. Trevlig personal och bra priser. Man behöver dock vara medlem i Caravan club för att få gästa campingen.
Campingen är jättetrevlig,rent och frächt men tyvärr lite för många gnälliga säsongare som tror dom har bestämmande rätt. Vi har varit på många CC campingar vi har varit medlemmar i 25 år och det som man kan sakna på Olofsbo är lite mera musik och dans och andra trevliga aktiviteter där man som gäster och säsongare kan umgås tillsammans det är ju detta som är Caravan anda. Om man ska jämföra olika så är Olofsbo ganska tråkig men ligger fint vid havet och allt vad det innebär.
Fantastisk camping med mycket fina toaletter mm. Men det finns en säsongare där som påminner om "Ove" vill gärna lägga sig i sånt. som han inte borde.
Underbart välskött och trevliga människor
En fantastiskt välskött anläggning och hjälpsamma medlemmar som visar en till rätta. Tyvärr var det väldigt blåsigt väder när jag var där.
Mycket fin camping allt är kanon fint servicehus etc. Har många regler som skall följas.
Bra läge vid havet, trevlig personal, rent och fint. Saknade hårfön i duschutrymmet
En fin och välskött camping. Här trivs man och har hav, affär och restauranger på gångavstånd. Rekommenderas verkligen
Mycket bra servicehus men tråkig ställplats med sop o återvinning "bakom ryggen"
Den är lugn och trevlig camping inte stökig och det är nära till havet med ett uppfriskande dopp
Comment on this business

to add Clubcampfire map to your website;