facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cocothai

Address: Breviksvägen 17, 575 33 Eksjö
City: Eksjö
Zip Code: 575 33


Similar places near
Coco Thai Eksjö Coco Thai Eksjö 4 meter En av de bättre Asiatiska restaurangerna i Eksjö, deras jordnötssås är helt fantastis...
Reviews
Tog ungefär en halvtimme innan vi fick maten. Ett sällskap på 6 personer. Maten var bra kvalitet och fint upplägg. Inredningen var inte så inbjudande och det ser schabbigt ut utifrån. Maten var god men i stora hela skulle jag inte rekommendera coco thai om man ska äta på plats. Bra för de som är på sjukhuset och behöver snabb hämtmat
Ligger lite avsides från resten av stan, det är nära till sjukhuset, fast en bit från centrum. Personalen är trevlig och kunnig med väldigt hög service! Maten är okej prissättning och mycket vällagad mat! Smakar väldigt gott med mycket styrka. Restaurangen är mysig och känns väldigt asiatiskt, både passande till familjen och romantiska måltider.
Jätte god mat! Åt buffén och det var så skönt med kvalité över kvantitet för en gångs skull! Sushin är i samma klass som den från sushi deli i Huskvarna, väldigt imponerande när det kommer till sushi på buffé kommer garanterat äta här fler gånger!!!
Fyra små rätter avnjöts på plats. God mat!Mat: 5/5
Smakmässigt var det helt okej, men inte något som stack ut. Inredningen kunde varit mer up to date.
Nu när restriktionerna har upphört har de börjat med buffé igen. Den är god och varierad. Jag har bara ätit samt tagit med mat under lunchen. Jag brukar ta med mig sushi som jag gillar. Sushin jag får är väldigt givmild, stora laxbitar. Personalen är toppen och anpassar alltid till mina allergier. Jag gillar stället och tycker att ut- och insidan av lokalen inte representerar min uppskattning då det ser tråkigt ut och lätt att missa.
Mycket god mat och trevlig service.Mat: 5/5
Prisvärda lunchalternativ, ingen buffé just nu under pandemin men det har de löst snyggt med bordsservering och ett par olika alternativa rätter att välja på.
Bra mat, okej kryddat.Mat: 4/5
Vi åkte genom Eksjö för att komma till Vimmerby och Astrid Lindgrens värld. På både ditvägen och hemvägen valde vi att äta på Coco Thai. Första gången av lyckosam slump och andra gången på grund av att vi blev så nöjda med maten och servicen. Vi brukar ofta äta asiatisk mat och gärna med extra sting från chili och andra kryddor. Coco Thai gjorde oss inte besvikna, vi fick smakrik och välkryddad mat med rätt styrka enligt våra önskemål. Servicen var utomordentlig och lokalerna fräscha och rena.
Comment on this business

to add Cocothai map to your website;