facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Color Chaos Tattoo & Art

About

CCT, -Den Attitydfria studion! Custum Tattoos, Väggmålningar, Event o Konst av alla slag! Konsultation är gratis,Kom in eller ring;)

Story

CCT, -Den Attitydfria studion!
Här har vi inga fördomar, o inga jobb är för små eller enkla för oss. Konsultation är gratis,Kom in eller ring;)
Vi bjuder på kaffe medans vi planerar din gadd ihop.

Öppet tisdag-fredagar 14-19, lördagar 12-16.
Mail [email protected] använd Artistens namn i ämnesraden.

besök oss för enklast bokning av tid,återbesök, konsultation, piercings.

Du kan köpa / beställa konst av oss i alla möjliga versioner o varianter så hör av dig med din ide ,pris enl ö.k

Vi designar din logga eller tröjtryck , banderoll eller tecknar till din bok eller affisch, Inga jobb e oss för omöjliga;)

Vill du ha en Väggmålning kan du beställa det hos oss, Vi målar graffiti med posca o akryl, helt efter ditt eget tema, bilder på pågående jobb finns i foto albumet på sidan.

Vi kan fräscha upp dina gamla möbler me färg o lacka om dem, vi personifierar era ramar och vi gör "live-art" tavlor med dina gamla leksaker eller prylar du inte har hjärta att slänga men som bara ligger i ngn låda, lämna in till oss så fixar vi så det blir en frän personlig tavla att hänga på väggen.

Vi anordnar teckningskvällar 1-2 ggr i månaden och kan ta oss an grupper i lokalen som vill utöka sin kreativitet, anmäl dig o en kompis eller varför inte en grupp på uppåt max tio pers per gång och upplev en "outside the box" pysselkväll /konst/måleriafton här, boka in en konsultation så planerar vi in den ihop.
pris enl ö.k

Vi har öppnat upp väggarna för konstnärer utifrån och har galleri/vernissage och bjuder på fika, ett glas vin m tilltugg 1 ggn i månaden så ha koll bland eventen. Är du intresserad av att ställa ut hör av dig till oss för att kolla bokning.

Vill du gadda dig utanför ord öppettider(14-19 tisd-fred + lörd 12-16) så är vi inte omöjliga men boka då först in en träff med oss så vi kan planera mera...

Vi samarbetar med Hammarby Innebandy, Fotboll och Hockey samt
Nördevents och Megazine, PlatinumPiercing samt Fight Cancer och Forever aloeVera,Classic Cars sundby,Moonshine Cruisers Farsta samt Quizzen Olearys fredagar


Address: Sjödalstorget 17, 141 31 Huddinge
City: Huddinge
Zip Code: 141 31



related searches: Color chaos tattoo & art age, Color chaos tattoo & art instagram
Similar places near
TattooAkuten TattooAkuten 0 meter Tatueringar
JohnQ Tattoo JohnQ Tattoo 521 meter Grymt nöjd med min tatuering som John har gjort. Han är duktig, noggrann, lugn och ly...
Monster Deluxe Tattoos Monster Deluxe Tattoos 656 meter Lyssnar inte på kundens idé utan kör över förslaget helt. Visst att tatuerare vet vad...
Comment on this business

to add Color Chaos Tattoo & Art map to your website;