facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Colorama

Colorama

About

Vi hjälper dig med dina projekt! Vi är stolta återförsäljare till Jotun och Alcro. Hos oss hittar du mängder med tapeter från Sandberg, Cole&Son, Boråstapeter, Engblad&CO, Duro, och Midbec! Varmt välkommen!

Story

Står du i renoveringstankar? Eller känner att du vill piffa till hemmet med nya tapeter eller ommålning, men inte vet var du ska börja? Kom till oss på Colorama i Lund och Veberöd, så hjälper vi Dig!

Colorama utför helhetslösningar så som köksrenovering, badrum, golvläggning och mycket mer.

Kanske vill du ha hjälp av en av våra heminredningsrådgivare?
Släng iväg ett mejl eller kom in i butiken, så berättar vi mer!

Så vad har vi i butiken?
Hos oss hittar du tapeter från bland annat Boråstapeter, Midbec, O&L, Sandberg, Duro, Cole & Son m.fl.
De flesta är beställningsvaror och leveranstiden är ca 2-5 arbetsdagar.

Måla ute? Eller inne?
Vi är återförsäljare för Jotun och Alcro och har det mesta i vårt sortiment och kan även ta hem specifika produkter efter önskemål.
Hos oss hittar du även produkter från Hagmans, Clearpool, Faxe, Osmo, Arredo, Berg o Berg, Alloc mm.


NYHET! Nu kan du måttbeställa garderober med inredning eller bara skjutdörrar från Ekby genom oss! Du bestämmer och vi skissar!

Vill du bada varmt i vinter utomhus? Senaste nytillskottet i vårt sortiment kommer från Nordiska Kvalitétspooler! Vi har ett demo-spa i Lundabutiken som vi gärna visar er.


Colorama, Lund
Bondevägen 2 227 46 Lund
046-190950

Colorama, Veberöd
Mejerigatan 3 247 62 Veberöd
046-81952

Välkomna in!


Lite info om Colorama:
Colorama satsar på service, kunskap och experter för att du som kund ska nå de allra bästa resultaten vid stora som små projekt i hemmet.


Colorama-kedjan bildades i början av 2007 efter en sammanslagning av de nationella frivilligkedjorna Spektrum och Färgtema. Med över 170 butiker i Sverige och inköpssamarbeten i Norge och Finland är Colorama Nordens största oberoende färgfackhandel.

Utöver färg och färgtillbehör omfattar Colorama-kedjans butikssortiment också tapeter, golv och kakel/klinker. Många av våra butiker erbjuder dock även produkter i form av inredningsdetaljer, textilier och mycket mer. Vår största fördel och resurs på marknaden är den oslagbara kombinationen av kvalitetsprodukter, personlig service och ett helhetsansvar. Vi vill vara med genom hela ditt projekt. Från idé och vision till slutmål och uppfyllda drömmar.

Att vi är störst på färg, tapet golv och kakel innebär definitivt inte att vi blivit kaxiga på något vis. Tvärtom. Varje butiksägare äger nämligen sin del i Colorama-kedjan och tar ansvar för och känner för sina egna kunder på den lokala marknaden.

Det är därför så många väljer att komma till oss på Colorama för att inspireras och för att lyckas med sina projekt för hemmets alla ytor. Oavsett om man är proffs eller glad amatör kan man känna sig varmt välkommen till oss.

Vår affärsidé summerar egentligen alltihop på ett utomordentligt vis - "genom att vara bäst på att sätta samman sortiment till en inspirerande helhet kan Colorama ta sitt ansvar för att slutresultatet blir lyckat".



"Hos oss hittar du färg från Alcro och Jotun samt mängder av tapeter från olika leverantörer. Vi hjälper dig gärna med ditt nästa projekt!"
Address: Bondevägen 2, 227 64 Lund
Phone: 046-19 09 50
City: Lund
Zip Code: 227 64


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 15:00


related searches: Colorama Python, Colorama Spiel, Colorama GitHub, Colorama plant, Colorama colors, Colorama Berlin, Colorama Comics, Colorama game
Similar places near
Happy Homes Färghuset i Lund Happy Homes Färghuset i Lund 1 km Kunnig personal som gärna hjälper till. Färgen blev perfekt!!
Reviews
Här kan man verkligen få hjälp. De som jobbar här är kunniga och hjälpsamma.
Åker alltid hit när jag ska måla/betsa/... något. Trevliga, hjälpsamma och otroligt kunniga!
Sjuk besviken, berättade vad jag skulle göra och på hur stor yta. De plockar åt mig men jag kommer hem med för lite färg så sjukt dåligt. 1900 kr åt helvete. Lita inte på personalen här!!
Kunniga och tar sig tid att ge bra råd och god service. Handlar alltid färgen till min lägenhet där.
Toppen! Trevligt bemötande och mycket kunniga säljare.
Proffs när det gäller färg! Väldigt trevlig och hjälpsam personal. Stort utbud av tapeter.
Jag fick en mycket tålmodig och vänlig personal, som gav ärliga och kunniga råd. Återkommer gärna!
Stort sortiment. Bra betjäning och tips.
Väldigt varierande beroende på vilken personal man möter.
Trevlig och kunnig personal.
Comment on this business

to add Colorama map to your website;