facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ColorGlo Halmstad

ColorGlo Halmstad

About

Specialister på färgrestaurering och lagning av skinn, skinnimitation, plast, vinyl, sky, alcantara m.m. på bilar, möbler, båtar, hotell, restauranger m.m.

Story

Vi är specialister på att reparera och restaurera de flesta typer av inredningsmaterial. Vi lagar hål och sprickor i skinn, vinyl, plast, sky, alcantra, tyg m.m. Vi återfärgar ytan till orginalfärg eller önskad kulör om byte av färg önskas med vattenbaserade färger.

Oavsett om det är ratten på en bil, instrumentpanelen, sätet, soffan eller favoritstolen hemma eller på någon restaurang eller hotell så kan vi hjälpa er med de skador och det slitage som uppstått. Vi kan även luktsanera dåliga lukter som spya, cigarettrök, mögel m.m.



"Professionella tjänster för rengöring, reparation, restaurering, färgning och underhåll av läder, vinyl, skinn, plast och tyg.Vanligaste skadorna som repareras är slitage, brännmärken, skrapmärken, missfärgningar och fläckar. Vi reparerar läder, vinyl, plast, alcantara, skinn och tyg. Allt som består av dessa inredningsmaterial lagas, repareras och vårdas av oss.Vi arbetar främst med inredningar i bilar, båtar, husbilar men även flygplan, bussar, hotell. Våra kunder är bilförsäljare, skadeverkstäder, försäkringsbolag, bilvårdare och privatkunder. Hotell, köpcentrum och restauranger är ofta återkommande kunder hos oss där vi underhåller alla möbler och stolar. Hög kvalitet är ett av våra främsta kännetecken.Välkomna!!"
Address: Skansgatan 16, 31168 Slöinge
Phone: 46708312315
es.olgroloc@datsmlah
City: Slöinge
Zip Code: 31168


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00


related searches: Colorglo halmstad slöinge vinyl
Similar places near
DFS- Davids Fordon Service DFS- Davids Fordon Service 107 meter Perfekt service och trevligt bemötande!
Reviews
Nybilskänsla och helt perfekt arbete.... Riktigt roligt att se resultatet.....Way too go Peter..!!Tjänst: Komplettering
Bilsäte som spruckit i sömmen. Toppenutfört arbete och sätet som nytt igen. Rekommenderar starkt företaget.
Full pott, Peter är magiskt duktig på sitt hantverk! Lämnade in för reparation av instrumentbräda i läder och uppfräschning av mockaratt.
Utmärkt arbete.Tjänst: Återuppbyggnad av bilsäten
Grym service, grymt resultat till ett bra pris! Rekommenderas
Utmärkt
Comment on this business

to add ColorGlo Halmstad map to your website;