facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Combiz Communication for Business

About

Webb, kommunikation & allt möjligt. Så skulle man kunna sammanfatta Combiz. Jag är det personliga lilla företaget med känsla för kundrelation. Din självklara samarbetspartner inom marknadsföring och webbdesign.
www.combiz.se
0736-791900

Story

Vi är den personliga lilla byrån som med ett stort engagemang levererar det ni behöver och har önskemål kring, där vi tar ett helhetsgrepp eller delar av er marknadskommunikation.
Allt från bygga en mobilanpassad hemsida eller shop, marknadsföring, kommunikationsmaterial, SWOT analyser, nyhetsbrev. Vad man nu kan behöva för hjälp.

Vi är ett rekommenderat företag med R-licens
Har högsta kreditvärdighet som enskild firma.



"Din självklara samarbetspartner inom marknadsföring och webbdesignJag har insett att det handlar inte om att man inte kan eller vill, utan om att man oftast inte hinner. Därför är jag den effektivaste lösningen för företag som vill ha hållbar marknadskommunikation i olika former. Här kan man få hjälp med allt från mobilanpassade hemsidor till nyhetsbrev. Eller en smart marknadsföring på Google som SEO, Google Shopping för din webbshop eller en snygg Facebook-annonsering. Jag kan hjälpa dig med hela din marknadsföringsplan eller bara delar av den. Oavsett ser jag till att göra det utifrån dina förutsättningar och dina önskemål."
Address: Nymansväg 4, 38690 Färjestaden
Phone: 0736791900
City: Färjestaden
Zip Code: 38690


Similar places near
GS2M GS2M 5 km Social Media Marketing
Comment on this business

to add Combiz Communication for Business map to your website;