facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Comfort

Comfort

About

Vi hjälper dig från installation till service och underhåll gällande badrum, vatten och värme. Som del av Comfort, Sveriges största badrums- och VVS-installationskedja, kan vi även erbjuda det stora utbud av produkter som du hittar på comfort.se

Story

Comfort består av 130 medlemsföretag som tillsammans bildar Sveriges största VVS-installationskedja. Lokal förankring, engagerad, välutbildad och certifierad personal, produkter från de största leverantörerna och omfattande trygghetsgarantier gör att vi alltid kan erbjuda det bästa inom vatten och värme. Från byte av en blandare till rikstäckande entreprenader. Tryggt och bekvämt, eller som vi säger, en Comfortabel leverans.

Address: Sjövallavägen 5, 590 39 Kisa
Phone: 0494-102 96
City: Kisa
Zip Code: 590 39



related searches:
Similar places near
KARLSSONs El & VVS AB KARLSSONs El & VVS AB 2 km Trevlig och hjälpsam personal!!
Reviews
Man kanske ska lära sig att kommunicera med kunden har man sagt att man kommer om 14 dagar och inte gör det då hör man av sig och meddelar varför. Sedan undrar jag vad man åker defter fram och tillbaka??
Detta företag är det absolut sämsta företaget man kan anlita. Anlitar man dessa så får man undermåligt utfört arbete och dom tar inte ansvar för någonting. VARNING FÖR DETTA FÖRETAG.VILL DU FÅ ÖVERSVÄMNING SÅ ÄR DET RÄTT FÖRETAG FÖR DIG!!!!!!!!!!!!!
Jul bord, sådär
Mycket fina elektriker på denna firma
Fixade spisen !!!!!
Comment on this business

to add Comfort map to your website;