facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Comfort

Comfort

About

Vi hjälper dig från installation till service och underhåll när det gäller badrum, vatten och värme. Som en del av Comfort, Sveriges största VVS-installationskedja, kan vi även erbjuda det stora utbud av produkter som du hittar på comfort.se

Story

Comfort består av 130 medlemsföretag som tillsammans bildar Sveriges största VVS-installationskedja. Lokal förankring, engagerad, välutbildad och certifierad personal, produkter från de största leverantörerna och omfattande trygghetsgarantier gör att vi alltid kan erbjuda det bästa inom vatten och värme. Från byte av en blandare till rikstäckande entreprenader. Tryggt och bekvämt, eller som vi säger, en Comfortabel leverans.

Address: Industrivägen 4, 590 44 Rimforsa
Phone: 0494-699 100
City: Rimforsa
Zip Code: 590 44



related searches:
Reviews
Helt sjukt mycket de tar betalt. 850kr/h för en tekniker?! En vanlig service på NIBE värmepump hamnade på över 12 000 kr och tog 5h för 2 personer inklusive fika på ahlsells. Får inte ihop att 1 dags jobb hamnar på 24 000 kr. Oförskämt, informera era kunder.
Sämsta tänkbara service. Kommer inte på avtalad tid och kan dom inte komma på avtalad tid så ges inga besked om det. Det blir för kunden att vänta och själv ta kontakt via telefon. Begärde hjälp av dom för att få igång min vedpanna. Det gällde att få igång Termovaren .Den hade dom inne för genomgång. Efter sex veckor var pannan ännu inte igång.Avslutade kontakten med dom.Plockade isär Termovaren och där låg termostaten lös,hållaren till den fattades och en ventil satt fastbeckad. Detta tog mig 2,5 tim.Sedan var pannan igång. Vad gjordes egentligen med Termovaren ?
Väldigt bra service!
Comment on this business

to add Comfort map to your website;