facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Comfort

Comfort

About

Med certifierade montörer, kunnig personal och produkter från kända varumärken kan vi hjälpa dig med allt från byte av en blandare till ett helt nytt, färdigt badrum. Vi är en del av Comfort, Sveriges största VVS-installationskedja.

Story

Comfort består av 130 medlemsföretag som tillsammans bildar Sveriges största VVS-installationskedja. Lokal förankring, engagerad, välutbildad och certifierad personal, produkter från de största leverantörerna och omfattande trygghetsgarantier gör att vi alltid kan erbjuda det bästa inom vatten och värme. Från byte av en blandare till rikstäckande entreprenader. Tryggt och bekvämt, eller som vi säger, en Comfortabel leverans.



"Vi sysslar i huvudsak med VVS-installationer inom service och entreprenad, värmepumpsinstallationer. Verksamheten bedrivs geografiskt främst inom Tierp, Östhammar och Uppsala kommun.Har visningsbutik i Uppsala."
Address: Stångjärnsgatan 10, 753 23 Uppsala
Phone: 0293-227 30
City: Uppsala
Zip Code: 753 23


Opening Hours

Monday: 10:00 - 17:00
Tuesday: 10:00 - 17:00
Wednesday: 10:00 - 17:00
Thursday: 10:00 - 17:00
Friday: 10:00 - 17:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Comfort Zone, Comfort meaning, Comfort synonym, Comfort Hotel, Comfort noun, Comfort adjective, Comfort price, Comfort sentence
Similar places near
GK Rör AB, Uppsala GK Rör AB, Uppsala 1 km Väl utfört jobb, men lite rörigt att få till en tid
Reviews
Det är en butik som har det mesta om man behöver VVS. Jag kan inte direkt se någon större skillnad om man jämför de gamla ägarna med de nya som kommer från Tierp.
Beställde tvättställsblandare via Comforts installerat och klart paketerbjudande. Installatören kom på utsatt tid, installerade på 30 min och sen var det klart. Supersmidigt!
Helrenoverade mitt 30 år gamla badrum som var totalt nerslitet. Allt blev fint och fräscht och jag är så nöjd! Anlita Söderlunds Rör om ni vill ha ett fackmannamässigt byggt badrum med 2022 års standard och inga problem :-
Bytt toastolar och handfat åt oss. Bra stöd vid inköp, smidig installation och vi är mycket nöjda med hela jobbet de gjorde.
Bästa tänk bara service
Allt fungerade bra
Trevlig personal som hjälpte mig på restaurang kocken och kallskänkan Fullerö med en packning
Inte öppet trots att hemsinans information, Dåligt
Mycket bra arbetsgivare
Comment on this business

Directions to Comfort with public transportation


Bolandcity (Uppsala) 80 meters
10
Uppsala Bolandcity 80 meters
Spikgatan (Uppsala) 100 meters
Stångjärnsgatan (Uppsala) 120 meters
1
Stångjärnsgatan (Uppsala) 120 meters

to add Comfort map to your website;