facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Commerce Skövde

Commerce Skövde

About

Commerce är Skaraborgs första och största köpcentrum. Här finns ett brett utbud av butiker som passar vuxna, barnfamiljer och ungdomar
– Mitt i Skövde!

Story

Restauranger, caféer och stora öppna ytor gör Commerce till en naturlig mötesplats. Om du blir hungrig av shoppandet eller bara behöver en kaffe, så hittar du garanterat ett ställe att pausa på hos oss.

I Commerce händer det alltid något, från tidigt på morgonen till sent på kvällen, året runt. Commerce har entréer från Hertig Johans Torg i söder, Sandtorget i nordost, Rådhusgatan i öster och Lögegatan i väster.

500 parkeringsplatser i parkeringshuset innebär goda parkeringsmöjligheter. Det är även lätt att ta sig hit med kollektivtrafik och järnvägsstationen ligger inom 5 minuters gångavstånd.



"Skaraborgs äldsta och största köpcentrum centralt beläget mitt i Skövde centrum med gångavstånd till tågstation, äventyrsbad, bowling, kulturhus och Skövde Arena.Ett köpcentrum med en härlig mix av mode, skor, teknik, heminredning, böcker, skönhet och hudvård. Mysiga fik, kvälls- & lunchrestauranger.Lättillgängligt med närhet till tåg, bussar, cykelparkering och stort parkeringshus i anslutning till köpcentret. Gratis parkering på söndagar och alltid första timmen mot en biljett eller startad session i någon av våra två parkeringsappar Apcoa-flow eller Easypark.Varmt välkomna till Commerce!"
Address: Hertig Johans Torg 4, 541 30 Skövde
City: Skövde
Zip Code: 541 30



related searches:
Similar places near
Commerce Commerce 30 meter Med sitt nya system för parkering Parkman verkar de inte vilja ha kunder! Inte undra ...
Elins Esplanad Elins Esplanad 2 km Parkerade husbilen 6,8 m lång på två parkeringsplatser för att få plats på Elins Espl...
Reviews
Har försökt ta ut medicin på Apoteket flera gånger men dom har sällan haft den hemma så har blivit tvungen att åka till Elins istället. Vet inte vad som försigår i det här landet längre, 2022 verkar som året då alla vill bli sämre och förlora kunder i dröser. Är extra krångligt för mig och ta mig till Elins Esplanad då jag saknar körkort.
Commerce har dött mer och mer mellan åren och det jag tror skulle göra ett upplyft är om man tog vara på de tomma lokalerna och kanske satsade på något som inte finns i Skövde idag typ en Tacobar eller något som inte finns idag.
Hur kan man låta många butiker tomma,har ni inte ideer ,ledningen ?????
Bra ställe med både kläder, restaurang, bokaffär, elektronik, sport och frisör det mesta man behöver.
Som en spökstad med områden med så mycket parfym att tårgas luktar godare.
Trevlig Galleria med många trevliga affärer som jag kommer att besöka fler gånger. Krångligt parkeringshus dock.
Stort utbud, tyvärr lite för många tomma lokaler.
Ett väldigt litet köpcentrum mitt i stan. Finns kläder, apotek, mat, fika, m.m.
Bristfällig information angående betalning i parkeringshuset. Annars bra butiker, dom som finns kvar.
Helt okej, känns trevligt att gå runt där...
Comment on this business

to add Commerce Skövde map to your website;