facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Compani 56

Compani 56

About

Kreativ reklambyrå i Karlskrona som serverar vinnande idéer och långsiktiga strategier.

Story

Kreativ reklambyrå i Karlskrona som serverar vinnande idéer och långsiktiga strategier. Vi förpackar ditt varumärke, din produkt och kampanjer – alltid med ett tydligt syfte: att kunden ska hitta dig.

Varumärken som vädrar morgonluft kräver fingertoppskänsla och omvårdnad. Vi på Compani 56 har kompetensen och kanalerna som tar ditt varumärke på en lönsam resa. Kontakta oss om du är redo för nya mål!

Du bestämmer själv hur mycket hjälp du vill ha. Vi skräddarsyr alla projekt så att de motsvarar dina behov och önskemål. I stort och smått.

Mission

Att kunna erbjuda prisvärda helhetstjänster utan tredje part till företag. Att med humor, personlighet & stolthet skapa resultat och långsiktiga relationer.

Impressum

John Olsson
Rickard Cullefors

Products

Skapande och vårdande av varumärken, marknadsstrategier, mediaplacering, profilering av företag, webbproduktion, grafisk produktion, tryckproduktion, kommunikation, marknadsföring, fotografering, reklamfilm, digital och social marknadsföring, företagsevent, Google Adwords, etc.



"Vi är en fullservicebyrå som är lite skönare, lite varmare och lite roligare. Och som verkligen bryr sig.Vi hjälper varumärken att växa genom att kombinera kreativ design och banbrytande strategi med inbound marketing.Men eftersom vi håller hus långt utanför boxen, lite närmre horisonten, närmre bestämt i Karlskrona – har vi en annan utsikt och kan bidra med andra perspektiv. Passande i sammanhanget arbetar vi efter uttrycket ”Strive for great, not for big”."
Address: Kromvägen 3, 371 50 Karlskrona
Phone: 0730321919
es.65oc@jeh
City: Karlskrona
Zip Code: 371 50


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00

Similar places near
Bon Creative Bon Creative 6 km Creative agency located in Karlskrona, Sweden. Delivering creative design, web & adve...
Altefur Development AB Altefur Development AB 8 km Fantastiskt fint bemötande av David Altefur samt mycket proffsigt utförande med suver...
Mustasch Reklambyrå Mustasch Reklambyrå 8 km Mustasch Reklambyrå skapar, bygger och vårdar starka varumärken.
Adnorth Adnorth 8 km Get seen. Get noticed. Make a difference. Vill du annonsera på LED-skärmen på nya Bri...
Reviews
Compani 56 har varit fantastiskt tillmötesgående och kreativa när vi behövt en presentationsvideo till Engqvist & Zimmerman HR Partner. Mycket engagerade i sina kunder, rekommenderas varmt till såväl större som mindre företag!
Tummen upp alla gånger för denna byrå. Vi fick dem rekommenderade och jag kan rekommendera dem vidare. Har tidigare jobbat med olika byråer men inte upplevt samma engagemang, långsiktighet och strävan att nå gemensamma mål som med Compani 56!
Mycket generösa och professionella. Har stöttat vårt projekt med allt från formgivning till marknadsföring. Stort tack. Ser fram emot nästa projekt Mikael Projektledare Baltic Cup
Compani 56 har en imponerande strukturerad byrå med grym projektledning. Dessutom är oftast slutprodukten alldeles briljant. Jag rekommenderar det här kreativa gänget varmt! / Anna, marknadschef
Har använt Compani 56 till allt från hemsideproduktion, specifika kampanjer och bild/video-produktion. Resultatet överträffar alltid kravspecifikationen. Rekommenderas varmt!
Mycket proffsiga killar! Ser fram emot att jobba mer med dessa grabbar för kommande projekt!
5 stora stjärnor till er. Tack för hjälpen med vår nya eleganta produktkatalog.
Suveränt bra byrå! Professionella och engagerade!
Jobbar i media branschen, tillsammans med "Nordic Frames" i samma lokal.
Comment on this business

to add Compani 56 map to your website;