facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Comple Konditori

Comple Konditori

About

Complé Konditori är Kistas äldsta bageri som startades samtidigt som invigelsen av Kista Centrums öppnande 1977. Kom och hälsa på :D

Story

Complé Konditori etablerade sig 1977, samma år som Kista Centrum invigdes. I samma byggnad ligger bageriet där butiken får färska bakverk sju dagar i veckan.

2007 firade Complé Konditori 20 år och är en av få aktörer i Kista Galleria som är anno 1977. Renovering av butikslokalen skedde i samband med 20 års firande där temat var modernt blandat med klassiskt stil.

Ett mycket brett utbud av klassiskt konditori produkter är vad butiken har att erbjuda. Allt från småkakor, wienerbröd till längder och smörgåsar av diverse fyllningar. Till lunchen går det att beställa egen kombinerad sallad, lasagne, foccaccia, laxpudding, matpajer med mera.

Vi tar emot beställningar från små och stora företag och kan även fakturera. Ni behöver inte lämna företaget för att njuta av Complés. Vi kommer till er, låt oss sköta er frukost, luncher och fikan.

Address: kista galeria, 16421 Stockholm
Phone: +4687518520
City: Stockholm
Zip Code: 16421


Opening Hours

Monday: 08:30 - 21:00
Tuesday: 08:30 - 21:00
Wednesday: 08:30 - 21:00
Thursday: 08:30 - 21:00
Friday: 08:30 - 21:00
Saturday: 09:00 - 21:00
Sunday: 09:00 - 21:00


related searches: Gateau hemleverans, Le Croissant Sweden, Kista Food Court
Similar places near
Smak Delikatesser Smak Delikatesser 3 km Jättefint sortiment och trevlig personal, dock vart jag utstirrad av denna man. Jobba...
Brigaderia SE Brigaderia SE 3 km Brigadeiro is a beloved Brazilian chocolate delicacy, it's not a truffle, it's not fu...
bageriet_en_bulle_i_ugnen bageriet_en_bulle_i_ugnen 10 km Jag kan starkt rekommendera detta bageri, underbar personal och fin service. Deras br...
Billströms Catering Billströms Catering 10 km inte alls värt pengarna! inte alls gott för de priset man betalar och otrevlig person...
Kika Yummy Kika Yummy 13 km En söt och välsmakande touch för alla, kom och njut, med vår mängd godis. A sweet and...
Konditori Sans Rival Konditori Sans Rival 23 km Det var en riktigt torr smörgås jag fick i morse...
Reviews
Alldeles för varm paj micrad. Hela munnen bränsle vid varje tugga. Saknar dressing till salladen. Mycket tråkig smakupplevelse detta. 89kr.
Välsorterat och med mycket trevlig personal Stort urval av tårtor. Lokalen är dock ganska mörk och lite "murrig" om man väljer att fika på plats. Men mycket bra läge annars mitt i gallerian.
Beställde bröllops tårta härifrån och den va underbart god väldigt fint gjord och även prisvärd rekommenderas verkligen
Beställde en sallad utan pasta. Fick en sallad med pasta. Sa till att det blivit fel. Fick en ursäkt men ingen kompensation. Kunde alltså bara äta hälften - men fick betala för hela kalaset ändå pga deras misstag. Sånt tycker jag är riktigt dåligt.
Otroligt missnöjd med den här konditoriet. BESTÄLL ALDRIG HÄRIFRÅN!!! Har beställt tårta här gång på gång och dem misslyckas att leverera varenda gång. Som pricken över i:er är personalen här extremt otrevliga, inget servicebemötande överhuvudtaget och när dem glömde bort tårtan dagen den skulle levereras skyllde tjejen i kassan ifrån sig och var super uppkäftig istället för att bara be om ursäkt. Helt sinnessjukt vad oprofessionellt!
Nästan 40 År den företaget ligger i Kista Centrum med samma ägare.Jag kan rekomendera deras klassiska bakverker och godaste kaffe sortimenter alltid .Man kan träffa med sina vãnner och fika i Comple konditori.Ps.deras varor är alltid färska .Dem fixar goda och färska sallader , smörgås tårtar och smakrika meze sortimenter och andra bestälningar för sina privat och företags kunder.
Beställde tårta till mitt barns första födelsedag och blev så besviken när färgen var helt fel. Personalen sa att jag kan få max 50 rabatt på en tårta som skulle kosta 1000 kr eller vänta i 40 minuter för att fixa den fula tårtan. Jag valde helt enkelt att köpa en vanlig princesstårta från en annan konditori. Kalaset, minnesbilder och festen blev helt förstörd :
Kan göras mysigare, miljön är "torr" och opersonligt. Manliga personalen kan bli muntrare, damerna är mer trevliga. Bra bakverk!
Den varma chokladen var vanligt oboypulver. Våra grillade mackor var inte varma, vi fick ingen sallad till och den var allmänt tråkig. Hallonmazarinen var degig och Toscamazarinen var smaklös. Men lokalen var mysig.
Parkeringsplats borde inte vara något problem, men hit reser man förstås med allmänna kommunikationsmedel. Inne i gallerian finns då Comple konditori. Bra mackor med olika pålägg. Tårtor å bakverk av många sorter, bra kaffe, miljön är ganska trevlig, kanske lite fler stora bord om man vill läsa en tidning
Comment on this business

Directions to Comple Konditori with public transportation


Gubbängen T-stn 70 meters
Kistvägen 70 meters
Gubbängen 110 meters
18
Bordsvägen 130 meters
Stöthyveln 140 meters

to add Comple Konditori map to your website;