facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Coop Forum Jägersro

Coop Forum Jägersro

Story

Hos Coop Forum hittar du allt du behöver till låga priser för alla och ännu lägre för dig som är medlem. Det, tillsammans med våra generösa öppettider och väl tilltagna parkeringar, gör oss till det perfekta valet för dig som storhandlar.

Address: Jägersrovägen 151, 213 75 Malmö
Phone: 010-741 65 00
City: Malmö
Zip Code: 213 75


Opening Hours

Monday: 08:00 - 22:00
Tuesday: 08:00 - 22:00
Wednesday: 08:00 - 22:00
Thursday: 08:00 - 22:00
Friday: 08:00 - 22:00
Saturday: 08:00 - 19:00
Sunday: 09:00 - 19:00


related searches: jägersro center öppettider, coop forum malmö, coop forum stadion, ica maxi malmö, coop malmö öppettider
Similar places near
Smörgåshörnan AB Smörgåshörnan AB 1 km Köpte en Ceasarsallad. Dom vet nog inte vad en Ceasarsallad är för något. Fel typ av ...
ICA Maxi ICA Maxi 1 km Tråkigt med så många okunniga och lättkränkta ungdomar som jobbar där. Deras upplevel...
MixMat i Rosengård AB MixMat i Rosengård AB 2 km Personalen försöker hålla humöret uppe. Inte lätt med hela världen kulturer i en buti...
Bazaar Kött, Al Hasnawi Kött & Fisk AB Bazaar Kött, Al Hasnawi Kött & Fisk AB 2 km Översatt av Google Kött av dålig kvalitet. Original Bad quality meat.
Dirawi Kött Dirawi Kött 2 km Väldigt bra kött, en nackdel är att det kan ta lite tid
Orient FOOD Orient FOOD 3 km Grönsaker är ok men mjölkprodukter och fräsch kött är inte alls bra. Vid flera tillfä...
Willys Willys 3 km Otrevlig och dåligt personal som ville inte arbeta ordentlig
Abdos Multifood AB Abdos Multifood AB 3 km Bra sortiment och lagom priser, dock för mycket folk i butiken, ikke corina anpassat!...
Abdos Abdos 3 km Bra sortiment och lagom priser, dock för mycket folk i butiken, ikke corina anpassat!...
Lucu Food Lucu Food 4 km Under all kritik pga folk absolut inte följer restriktionerna stora antal av familjem...
Willys Willys 4 km Ikea soffa tack för fredags mys
Bagdad Kött، لحوم بغداد Bagdad Kött، لحوم بغداد 4 km Otroligt fint kött går inte hitta finare kött än här, bra pris och mycket bra servic...
ICA Maxi ICA Maxi 4 km Tycker om maxi men samtidigt är det en stor affär med höga hyllor. Är man inte så lån...
Coop Oxie Coop Oxie 4 km Dålig bäst före på yoghurt, 2 dagar kvar på den nyaste förpackningen, fanns även äldr...
Stora Coop Malmö Stadion Stora Coop Malmö Stadion 4 km Var beredd på att vänta väldigt länge när du ska betala vid självscanningen. Fick sjä...
ICA Nära Triangeln ICA Nära Triangeln 5 km Kul när en ny butik öppnar. Sortimentet är ju vad det är i en Nära butik men några 10...
Organic Bakery Organic Bakery 5 km God mat och billigt
Reviews
Hej, Idag har jag upplevt en väldigt tråkigt bemötande från kassörskan. Hon gjorde fel med en vara som jag inte hade köpt. Otrevlig attityd med få ord och ingen ursäkt. Hon var inte heller hjälpsam eller proffsig, väldigt kasst!! Jag kommer inte tillbaka dit!!
Vilken trevlig butik! Jag kommer att besöka Coop Jägersro fler gånger! Mycket bra och noggranna tjejer i kassorna. Förstår inte hur människor kan bli upprörda över ”felslag” i kassan. Säger bara. Skaffa en annan hobby än att klaga!
It’s my favourite place. Jag älskar Coop, vi brukar komma ofta med familjen. En jättestor affär som säljer allt möjligt, helt enkelt allt vad man behöver från mat till kläder, mm. Personalen är jättesnälla. Rekommenderar det varmt.
Sedvanlig jättecoop i omgivningar som kan bli lite för spännande. Uselt betyg på grund av personalen i manuella köttdisken, som vägrade dela butikspackat kött. Påstod kl 14 att det måste göras av en kollega som gått hem, och att man som kund måste återkomma till köttdisken nästa dag om man vill ha hjälp. Verkligen?
Hur kan priset på glasögonservetter höjas från 10 kr. till 19.95 kr. bara för de har bytat plats i butiken? Höjning med nästan 100 % Förklaring Tack!
Har varit här många gånger. Senaste tiden har det blivit fräshare och de har tagit in nya varor så det blir lite variation. Nytt som man inte hittar på andra ställen. Mycket bra.
2 februari, kassör 2921-Matilda: Registrerat Hot Ranch Chips 29:95,som jag ej köpt. Ofta att man debiteras varor man ej köpt vad beror det på? Satt i system.... .
Stort men inte många erbjudande, långsamma kassor
Jag gillar Coop på jägersro på grund av ett bredd utbud ! Men i januari 2022 på pekade Jag till kassa personalen att det finns en hamburgare dressing på hylla som datumen har gått ut ! I fall dem ville kanske ta bor det ! Idag är den fortfarande kvar på hylla !!!
Jag gillar coop, de har fyndhörna halva priset på kött, korv lite charkprodukter med kortdatum. Bra för pensionärer och ensamstående.
Comment on this business

to add Coop Forum Jägersro map to your website;