facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Coop Forum Skara

Coop Forum Skara

Story

Hos Coop Forum hittar du allt du behöver till låga priser för alla och ännu lägre för dig som är medlem. Det, tillsammans med våra generösa öppettider och väl tilltagna parkeringar, gör oss till det perfekta valet för dig som storhandlar.

Address: Smedtorpsgatan 6, 532 37 Skara
Phone: 46 (0)10-7415200
City: Skara
Zip Code: 532 37



related searches:
Similar places near
Willys Willys 1 km Liten hemtrevligt butik i Skaras kärna. Helt ok utbud i förhållande till storlek och ...
City Gross City Gross 3 km Det är kanske på tiden att göra om fasaden utanför, och nu har även citygross börjat ...
Lantägg Lantägg 3 km LANTÄGG är ett av Dava Foods varumärken. Vi kan svara på alla frågor om ägg. Följ oss...
Reviews
Väldigt god mat, som finrestaurang. Trevlig personal, som förstår att dom har ett serviceyrke och månar om att kunderna skall återkomma. Milsvid skillnad mot Coop Bäckebol, där man får känslan att man stör personalen...fem+
Bra lunch och frukost, separat ingång så man slipper springa genom butiken.
Gillar den affären o maten i restaurangen är mycket god / kan rekommenderas
Coop är ofta bra. Utbudet helt ok. Kan önska lite mera fokus på krav och rättvisemärkta varor. Men de är ändå bättre än många andra. Något som skulle kunna bli aktuellt för en femte stjärna vore att minska fokuset på allt godis och liknande varor i närheten av utgången. Väntar fortfarande på lite bättre... De jobbar rätt bra på att minska svinnet. Men framförallt är personalen trevlig. Håller utan tvekan som storköps affär. Vissa varor verkar bytas ut.
Ritkigt snygg och ordningsam efter deras totalrenovering. Frukt och grönt är, för det mesta, bland det bättre i Skara. Supertrevlig personal, särskilt i förbutiken.
Stor och bra affär med det mesta man söker efter! Sällan trångt och oftast lättillgänglig och trevlig personal om man av någon anledning behöver dom :
Ligger i utkanten av staden så inte så lätt att ta sig dit. Stor p-plats gratis, nyrenoverat inne. Det som sänker poängen är personalen - en stor grupp otrevliga människor som inte kan bemöta trevligt det är de yngre som är trevliga där. De har en stor risk för smitta av covid när de tagit bort tobak från kassorna så när man stått i kö och betalat sina varor så måste man gå till förbutiken och ställa sig med kölapp på litet begränsat utrymme och trängas, alla föreskrifter om att hålla avståndet blir omöjligt. Det borde självklart vara i kassorna så flödet av människor kan passera utan att behöva stå i kö två gånger.
Finns mycket med vare till bra priser
många låtsas poliser bland personalen. Fick sura blicken av en i personalen innan scanningen. hon körde en total koll i hopp på värsta förskingraren. resultat inge varor försnillade=resultat aldrig mer coop i skara
* * * * * Framför allt: Man behöver inte betala för att slå en sjua som kan vara ett dilemma för äldre med prostataproblem! Och gratis shoppingvagn. Inget trassel! Oerhört trevlig och hjälpsam personal! Men nu har uppstått ett problem! Finns ingen självhäftande väggkrok till diskborstarna att köpa?? Munken hade men då gick inte borstarna på för krokarna var för tjocka å så har de haft i många år! Det är hårda tider nu!
Comment on this business

to add Coop Forum Skara map to your website;