facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Coop Gastorp

Coop  Gastorp

Story

Lösningen är Coop Nära - vare sig du behöver handla mycket eller lite, färdigmat eller råvaror. Med generösa öppettider kan vi också vara räddaren i nöden när något plötsligt tar slut eller om du vill handla hem något för att äta direkt.

Address: Gamla Riksvägen 202, 437 41 Lindome
Phone: +46107415330
City: Lindome
Zip Code: 437 41


Opening Hours

Monday: 08:00 - 21:00
Tuesday: 08:00 - 21:00
Wednesday: 08:00 - 21:00
Thursday: 08:00 - 21:00
Friday: 08:00 - 21:00
Saturday: 08:00 - 21:00
Sunday: 10:00 - 21:00


related searches: Coop gastorp review, Coop Kållered
Reviews
Lite dyrt men de är endå värt ligger nära o bra. Saknar dock gammla personalen vad hände?
Denna lilla Coop närbutik hade trevlig personal, fräsch frukt & grönt och ett bra allmänt sortiment av matvaror. Efter det att Coop själva tog över butiken ändrades sortiment och många varor försvann. Personalen nu är bra men inte så bra som tidigare personal och har inte den service känslan. Så mitt betyg sänks från 4 stjärnor till 3.
Två anställda stod i kassan och pratade illa om en icke närvarande kollega medan vi lade upp mat på bandet. Ingen av dem hejade. Förkastligt.
Vårat allas älskade lilla Konsum. Butiken har det mesta men upplever att under dom senare åren har butiken ” förfallit ” lite. Inte samma goa personal och butiken är fullproppad med varor, högt och lågt. Vilket gör att den känns väldigt rörig och man får inte direkt ngn inspiration när man går där inne.
Smidig liten affär. Dock överpriser på det mesta. Ruttna grönsaker och frukter finns ofta framme. De har även bullar precis vid ingången. Köpte fika där i veckan och det resulterade i barnen spydde. Kommer sluta handla där
Lite tråkig grönsaksdisk, samt något begränsat i kryddhyllan, men vill man slippa ta bilen o handla. Är det guld att det finns, 9 gånger av 10 så hittar man precis det man skall ha!
Mycket bra butik dom har det mesta trevlig personal jag gillar hellre dom mindre butikerna än dom stora sedan har dom nybakade kanelbullar mums.
Trevlig och hjälpsam personal. Förvisso högre priser än stormarknaden, men det hör till då det ligger nära. Bra utbud och de har det mesta som man kan behöva akut ibland.
Så där, men mycket trevlig personal.
Personalen får inte ens omklädningsrum, inga arbetsscheman och mycket annat som inte borde få fortgå inom svenska arbetsplatser.
Comment on this business

to add Coop Gastorp map to your website;