facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Coop Getinge

Coop Getinge
Address: storgatan 15, 30575 Getinge (Suède)
Phone: 035173636
City: Getinge
Zip Code: 30575


Opening Hours

Monday: 09:00 - 20:00
Tuesday: 09:00 - 20:00
Wednesday: 09:00 - 20:00
Thursday: 09:00 - 20:00
Friday: 09:00 - 20:00
Saturday: 09:00 - 20:00
Sunday: 09:00 - 20:00


related searches: Räkbaguette Coop
Reviews
Hittade dessa goda livsmedelvaror som jag behövdes för att lagas middagsmaten Idag. Trevlig personal.
Mycket trevligt bemötande och service. Fin chark avdelning. En butik att värna om! När den pågående ombyggnationen är klar kommer det att bli ännu fräschare och finare.
Jättebra butik för att vara i en liten by.
Fin liten charkdisk. Ganska slitet i övrigt, trevlig personal. Hyfsat utbud, tyvärr ganska ofräsch självplockningsdisk av sallad.
Jag har varit där en gång men tyckte inte att stället verkade särskilt bra. Jag är trött på folk som skriver en recension bara för artighetens skull när man lika gärna kan pissa motvinds, ursäkta språket men jag är åtminstone ärlig mot mig själv samtidigt som jag är ärlig mot er andra däremot påstår jag inte att Coop Konsum är dålig men den tål förbättring och med förbättring menar jag definitivt inte att man renoverar fasaden det är ju inte vad som räknas när jag ska handla mat och livsmedel utan vad som räknas är att man t.ex. har ett brett sortiment eller depå med färska matvaror.
Alltid trevlig och hjälpsam personal! Köpte en blomma och fick hjälp med att slå in den i presentpapper! Utanför finns det lagom med parkeringsplatser varav två familjeparkeringar. Här finns nybakade baguetter, charkavdelning, fina frukter och grönsaker, salladsbar, delikatess kyl och laktosfria alternativ. Kan även köpa lotter, blommor och säsongsprylar. Det går även att panta burkar och flaskor inne i butiken. Jättebra med en sån här butik som har det mesta i ett samhälle i den här storleken.
Skönt att ha en närbutik som har så mycket att välja på
Gott färskt bröd på morgonen trevlig personal
Trevlig liten affär mycket trevlig och pratsam personal
Lite trångt i gångarna men trevlig liten matbutik i ett litet samhälle.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Coop Getinge.

Getinge grocery store

opening hours, reviews, map, satellite view. Coop Getinge address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Coop Getinge. On this website you can share your comments and experiences about Coop Getinge with other people.

to add Coop Getinge map to your website;



Similar places near
Coop Konsum Getinge Coop Konsum Getinge 0 meter Hittade dessa goda livsmedelvaror som jag behövdes för att lagas middagsmaten Idag. ...
Macken i Getinge Macken i Getinge 199 meter Det är en klassisk bensinstation. Funkar bra liksom.