facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Coop Grand Central

Coop Grand Central
Address: Järnvägsgatan 12, 172 35 Sundbyberg
Phone: +46107470340
City: Sundbyberg
Zip Code: 172 35


Opening Hours

Monday: 06:00 - 22:00
Tuesday: 06:00 - 22:00
Wednesday: 06:00 - 22:00
Thursday: 06:00 - 22:00
Friday: 06:00 - 22:00
Saturday: 08:00 - 22:00
Sunday: 08:00 - 22:00


related searches: Stora Coop Bromma
Similar places near
ICA Supermarket Sundbyberg ICA Supermarket Sundbyberg 338 meter Denna butik är dyr dyr dyr och dyr. Utbudet sisådär personalen faktiskt ganska otrevl...
Saber Nuts AB Saber Nuts AB 2 km När man kommer in i centrum så kan du känna den underbara doften av nötter.Sååå goda ...
Stora Coop Sundbypark Stora Coop Sundbypark 2 km Fin stormarknad med bra sortiment. Snygg inredning i trevlig personal
ICA Nära Järvastaden ICA Nära Järvastaden 2 km Dåligt utbud. Dyra priser. Ruttna grönsaker och frukter. 10% av butiken är ägnad åt n...
Willys Willys 2 km Välkommen till Willys! Vi är Sveriges ledande lågpriskedja med 200 butiker i Sverige....
Hemköp Rissne Hemköp Rissne 2 km Dom säljer inte OLW stjärnor:
Foodora Foodora 394 km
Reviews
Känns väldigt mycket som en quick-stop-and-go butik. Oerhört komprimerad butik med begränsat utbud, vilket är förståeligt. Den ska få en guldstjärna i kanten för dess interiör. Väldigt fin och toppmodern. Detta är ett ställe för den yngre generationen att besöka, tror inte detta är en butik för exempelvis pensionärer. Ligger som sagt bra till, men förstår inte varför butiken behövs när det finns andra 'större och riktiga' butiker precis intill.
Kass och obegriplig butik. Känns lite som att handla mat på en stor 7-Eleven. Har inte fullsortiment, är flera kronor dyrare på många varor än vanliga Coop. Hade kanske kunnat vara begripligt om de haft väldigt generösa öppettider som jourbutik. Men istället har de värdelösa öppettider som de dessutom inte ens håller. Varför man ska handla här när det finns en fullsorterad, om än halvrisig, Hemköp som granne som dessutom har bättre öppettider, är ett mysterium. Den här butiken har inte ens en riktig kassa utan något som snarare hör hemma på Pressbyrån.
Lite för lite saker men funkar om man ska köpa något litet mer än 7 11
Klockan är 19.55 och er butik är redan bommad. Ni kan ju för tusan inte stänga INNAN utsatt tid.
Det var väldigt litet där inne. Fast det dessutom var trevligt var det inte bra att de stänger två timmar tidigare än vanligt.
Ni måste uppdatera skyltarna utanför butiken för era öppettider… aldrig varit med om en matbutik som stänger klockan 18 en Söndag.
Underlig butik som påminner mer om en 7-11 än en matvarubutik. Har varit inne här en gång och då fanns inte det jag ville ha... Den får en stjärna extra för att de öppnar klockan 6 på morgonen, vilket är det enda som ger den existensberättigande bland matbutikerna i Sundbyberg. Kontanfria kassor gör varken till eller från för min del.
Liten butik med bra utbud. Ok om man har bråttom och behöver plocka en mjölk eller två. Dyrare än vanligt dock.
Parodiskt uselt utbud, och det som finns är helt utplockat. Fanns t.ex inte en enda salladspåse när jag var där, oavsett sort.
Trevlig liten butik att handla i mycket trevlig och hjälpsam personal.
Comment on this business

to add Coop Grand Central map to your website;