facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Coop Höllviken

Coop Höllviken

Story

Prisvärda varor, färskvaror av högsta kvalitet och Sveriges bredaste sortiment av ekologiska alternativ är en del av allt det som gör Coop Konsum till en sund affär. Vi bjuder alltid på matinspiration i form av nyckelhålsmärkta och näringsberäknade recept

Address: Falsterbovägen 68, 236 51 Höllviken
Phone: 010-7416270
City: Höllviken
Zip Code: 236 51


Opening Hours

Monday: 08:00 - 21:00
Tuesday: 08:00 - 21:00
Wednesday: 08:00 - 21:00
Thursday: 08:00 - 21:00
Friday: 08:00 - 21:00
Saturday: 08:00 - 21:00
Sunday: 08:00 - 21:00


related searches: ICA Toppen
Similar places near
Höllvikens kött & grill Höllvikens kött & grill 360 meter Absolut favorit affären när det gäller handla fint kött. Samt väldigt trevlig och kom...
Norells fisk och skaldjur Norells fisk och skaldjur 1 km En pärla mitt i Toppen. Stekt strömming med mos för 135kr. Hemgjord focaccia innan ma...
Ica Toppen Höllviken Ica Toppen Höllviken 1 km En riktigt bra butik med trevlig personal och brett utbud.
Frukostbullar Höllviken Frukostbullar Höllviken 2 km Hej! Jag heter David Larsson och säljer frukostbullar i Höllviken. Av mig kan du best...
Reviews
Trångt svårt se priserna. Mjölken rörigt. Inget som gör de lätt att handla. Personalen okunnig stroppar okunniga flera saker har gått ut i October som marmelad senap kryddor. En bra skola om man inte ska sköta en butik. Coop borde stänga den. Butik Vid kassan är de strängt.
Bra priser och ofta många bra extrapriser. Allting är lätt att hitta till och utbudet är förvånansvärt bra för butikens storlek. Däremot kan den ibland upplevas som lite dåligt frontat. Speciellt på kvällarna vilket är förståeligt. Bäst öppettider i området, och det är ofta lugnt i butiken.
Lämnar fel växel och svarar inte i telefonen. Jag ska ha 500 kr tillbaks. Jag sa det men tjejen i kassan påstod att jag lämnade 550 kr men det stämmer inte och det fattas 2 st 500 lappar i min växelkassa.
Lagom stor butik med tillräckligt utbud, jag upplever att priserna är högre än andra coop
Måste vara sämsta butiken. Barnen köper 2 burkar löjrom för över 1000kr, precis utanför kassan ringer de hem och frågar om det var ok. Svaret blir naturligtvis att de måste lämna tillbaka burkarna, men personalen vägrar göra återköp, trots att de aldrig lämnat butiken. Uruselt, sista gången vi handlar i den butiken.
Vilken liten pärla denna butik är. Service minded personal och alltid trevliga
Väldigt sparsamt sortiment och alleles för höga priser. Men säkerligen bra om man bara ska ha t.ex. 1 liter mjölk. Fräscht, välstädat och trevlig personal som drar upp betyget.
Urk! Det fanns varor i hyllorna som gått ut för flera veckor sedan. Skärpning!!!
Saknar självscanners, har dock självbetjäningskassa. Gott om parkeringsplatser och bra utbud.
Bra utbud av frukt och grönt och mycket annat.Om man inte vill trängas i de större mataffärerna är detta ett bättre val.
Comment on this business

Directions to Coop Höllviken with public transportation


Höllviken centrum 90 meters
103
152
300
Höllviken Nyckelhålsparken 110 meters
15

to add Coop Höllviken map to your website;