facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Coop Kärrtorp

Coop Kärrtorp

Story

Prisvärda varor, färskvaror av högsta kvalitet och Sveriges bredaste sortiment av ekologiska alternativ är en del av allt det som gör Coop Konsum till en sund affär. Vi bjuder alltid på matinspiration i form av nyckelhålsmärkta och näringsberäknade recept

Address: Lågskärsvägen 15, 12155 Johanneshov
Phone: 0107417881
City: Johanneshov
Zip Code: 12155


Opening Hours

Monday: 07:00 - 22:00
Tuesday: 07:00 - 22:00
Wednesday: 07:00 - 22:00
Thursday: 07:00 - 22:00
Friday: 07:00 - 22:00
Saturday: 07:00 - 22:00
Sunday: 08:00 - 22:00


related searches: ICA Kärrtorp, Coop Bagarmossen, ICA Bagarmossen
Reviews
Trevlig personal å allt jag kan äta å mer därtill.
Stänger ofta butiken några minuter i förtid. I övrigt ganska dålig butik.
Tre månader efter och väntar medlemskort jag har betalat och mina personliga uppgifter fanns inte i systemet senaste gång jag handlade!
Nära hem gå in dit ofta då packet kommer dit. Fint butik mycket vegetarisk mat och ekologiska. Speciellt kost också. Varm rekommenderar.
Om corona: Ingen kö utanför som på andra Coop affärer. Ingen uppmaning till att ha munskydd, vilket leder till att 90% av besökarna ej har munskydd. Samma sak är det med avståndet. Kan behövas någon som kollar efter ifall folk håller avstånd, större och flera uppmaningar. För folkets skull
I den här livsmedelsaffären känner man sig alltid välkommen, och en stor del av personalen strålar av vänlighet. Butiken har det mesta, men inte allt. Och det är relativt lätt att hitta det man söker; annars får man snabbt hjälp med det om man frågar. Ofta kan man be personalen att ta in sådant man saknar och sen får man se efter ett tag. Innehållet i frukt- och gröntavdelningen ser oftast fräscht ut och bananflugor ser man möjligen varma sommardagar för då kan knappt någon undvika dem. Den vanliga kassan och även snabbkassorna samt postdisken är alltid bemannade och ytterligare personal tillkallas ögonaböj vid behov. En del priser är förvisso aningen högre i en sån här lokal livsmedelsaffär jämfört med på stormarknaden, men det är bekvämt att ha tillgång till varor på nära håll i en så pass vänligt sinnad butik.
En riktigt bra coop butik.
Vägrar acceptera ett presentkort som är köpt dagen innan i en annan Coop butik. Säljer inte rooibus tee för det är "rött te och det är ICA:s färg". I kött avdelningen måste man själv räkna ut vad köttet ska kosta. Vidare dubbel drogs en betalningen när jag var där senast, men sparade inte kvittot. Ägaren eller en av de anställda 30-40 kg överviktig slusk är otrevlig och när presentkortet inte fungerade och det stod varor på bandet tycker han att man själv ska gå och lämna tillbaka varorna, när det uppenbarligen är affärskedjan som gjort fel. Avskeda honom.
Bra närbutik i Kärrtorp.
Köpte torskrygg som var två jättestora ben i. Var nära få dem i halsen. Dyr butik.
Comment on this business

Directions to Coop Kärrtorp with public transportation


Lågskärsvägen 40 meters
Kärrtorps centrum 40 meters
904
Kärrtorp T-bana 50 meters
Kärrtorp 50 meters
17
Söderarmsvägen 50 meters

to add Coop Kärrtorp map to your website;