facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Coop Kävlinge

About

Livsmedelsbutik

Address: Bintjevägen 1, SE-244 39 Kävlinge, Sverige, 244 39 Kävlinge
City: Kävlinge
Zip Code: 244 39


Opening Hours

Monday: 08:00 - 20:00
Tuesday: 08:00 - 20:00
Wednesday: 08:00 - 20:00
Thursday: 08:00 - 20:00
Friday: 08:00 - 20:00
Saturday: 08:00 - 20:00
Sunday: 10:00 - 20:00


related searches: Stora Coop, Coop Landskrona, ICA Kävlinge, Coop Lund, Coop se, Coop Kundservice, Jobba på Coop, Coop Scan and Pay
Similar places near
ICA Supermarket Kävlinge ICA Supermarket Kävlinge 118 meter Blir bättre och bättre iom ombyggnaden. Bra personal i förköp men inte alltid så glad...
rajputfoods.se rajputfoods.se 294 meter Jättefin ris
Matmakarna Butik & Catering Matmakarna Butik & Catering 358 meter Stort tack till mina elever för en fantastisk fin avskedspresent fylld med smaker som...
Färgglatt Färgglatt 458 meter En färgklick i Kävlinge med alltid trevlig personal. Ett sortiment med bra priser och...
Ateljé Classiq Ateljé Classiq 582 meter Ett svar som kunde varit bättre. Fick ingen hjälp.
EK Pyro EK Pyro 3 km Väldigt trevlig personal, kommer definitivt handla här igen. Även bästa utbudet på Fu...
Reviews
Väldigt fin butik, städat och rent. 2 år senare nytt besök...mycket dålig frukt avdelningen dålig gurka, gröna Bakpotatis, päronen i ask var samtliga dåliga...hur fungerar rutinen egentligen med att kontrollera kvalitén?
Trevlig personal men jag handlar där i första hand och vill se bredd accortiment av olika varor. Det har dock blivit sämre accortiment på sistome. Det är en stor affär då vill man se flera olika varor dvs mycket mer än till.ex lokal ica har. Så det blir bara tre stjärnor, duger inte till fem.
Kött o kyckling avledningen behöver nog jobba lite bättre på o ha mössor på sig. Hårstrå i kycklingen - ej min egen hårfärg och det kom direkt från förpackningen. Fick kompensation. I övrigt helt ok, lite dyrare än andra konkurrenter dock. Handlar ej så ofta pga det.
Gillar den . Ligger bra passerar ofta där förbi och då lätt att svänga inom.
Har återigen kommit hem med mat med passerat bäst före datum, köpte burrata med utgångsdatum 6/6. Detta är 4:e gången på 2 år man kommer hem med mat som gått ut, otroligt dåligt skött och visar endast på ointresse. Med en intresserad personal, framförallt butikschef kan det söker bli en bättre butik men nu är det färdighandlat här. Utöver gammal mat betalar man dessutom mer än hos konkurrenterna.
En riktigt härlig fräsch stor butik med utbud och engagemang i toppklass. Kul med skyltningar vi t.ex. alla hjärtansdag och så. Alltid trevlig personal. Enda som sänker betyget är att det relativt ofta krånglar vid självskanningen och att rabatter etc. Inte kommer med och att priser rätt ofta är fel. Men i övrigt en butik i toppklass :
Liten butik tyvärr, inte stor som den bredvid Biltema i Landskrona. Så utbudet är mindre. Dock fräscht och nytt. Matbutik för närboende i området. Parkeringsplatser finns.
Alltid parkeringplats, ordning i butik. Hyfsade priser. Hög kvalitet på butiken
Super fin butik. Man hittar det mesta man letar efter. Merparten av personalen kunde varit mer vänliga och hälsat på sina kunder när de passerar en i butiken och ett leende. Aldrig någon som kommer och frågar om man vill ha hjälp. Här har de öppen chark och ost disk. Veckans matsedel med dagens rätt. Även smörrebröd med olika smaker och varianter. Man hittar även färdig grillad kyckling. Finns nybakade bullar,bröd och fikabröd. De har Instabox och Budbee.
Bra utbud. Tyvärr lite dyrare än andra
Comment on this business

to add Coop Kävlinge map to your website;