facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Coop Konsum Bjursås

Coop Konsum Bjursås

About

Ombud för post, Systembolaget, ATG och Svenska spel.

Brett ekologiskt sortiment, bra priser och personlig service.

Stöd bygden, handla lokalt!
Välkommen!

Story

Prisvärda varor, färskvaror av högsta kvalitet och Sveriges bredaste sortiment av ekologiska alternativ är en del av allt det som gör Coop Konsum till en sund affär. Vi bjuder alltid på matinspiration i form av nyckelhålsmärkta och näringsberäknade recept

Address: Mårtsbovägen 1, 790 21 Bjursås
Phone: 46 (0)107474650
City: Bjursås
Zip Code: 790 21


Opening Hours

Monday: 09:00 - 20:00
Tuesday: 09:00 - 20:00
Wednesday: 09:00 - 20:00
Thursday: 09:00 - 20:00
Friday: 09:00 - 20:00
Saturday: 09:00 - 20:00
Sunday: 11:00 - 18:00


related searches: Coop konsum bjursås bjursås age, Coop Falun, Coop Väst Ekonomisk förening, Coop föreningar, Coop Mitt ekonomisk förening, Coop Syd kontakt, Coop kooperativ, Coop ekonomi
Similar places near
Picadeli Picadeli 12 meter
Reviews
Lider av samma problem som dom flesta Coop-butiker. Man får som känslan av att ingen bryr sig. När man ska köra till butiken är det inte markerat vart man ska svänga för att komma till butiken. Butiken känns lätt ogenomtänkt, vill man ha dryck och går till den vägg i butiken där det med stora bokstäver kan läsa "drycker" hittar man toapapper. När jag stod i kassan och bilder kollade var jag kunde hitta snuset så ser jag till min förvåning att snuskylen är på andra sidan kassan. Ogenomtänkt som sagt.
Drickan å chipsen såg helt fantastisk ut, trevlig personal i kassan paulina om jag inte missminner mej, annars ger jag ett helhetsbetyg på fem stjärnor. - butikslogik hyllor placering med mera. +trevlig personal, bra frontat, pris. listan kan göras lång.
Trevlig liten butik medbra utbud
Trångt är nog röda tråden. Trångt på parkeringen och trångt i butiken. Men det är ju en liten lokal butik. Helt ok utbud!
Jättebra utbud med tanke på storleken, trevlig personal. Ett irritationsmonment som tyvärr är återkommande är att "kampanjpriser" endast existerar på hyllkanten men har inte letat sig in i kassasystemet, tips: kolla kvittot.
Trevlig personal som hälsade på en när man kom in i butiken! Även bra avstånd där inne... förutom några skolelever som var lite smått kaxiga genom att inte akta på sig och hålla avstånd.. Därav 4 av 5 stjärnor!
Det är en rymlig affär så att man kommer fram med rullstol, permobil, rullator. Lätt att hitta varorna på hyllan. Och skulle man nu inte hitta det man söker. Så finns det en trevlig, tillmötesgående personal som är hur bra som helst. Hejjar när jag kommer in för att handla. Och vacker naturområden finns in på husknuten.
Alltid trevligt bemötande och bra sortiment. Deras baguetter i folie är väldigt goda, kommer ihåg dem ifrån Björklunds, jag blev glad att Coop tog över baguetterna, nästan blivit ett "kulturarv" för mig, så jag höjer till fem stjärnor
Stor butik med mycket utbud av det mesta! Trevlig atmosfär! Gillar att de inte slösar på mat och sänker priserna när utgångs datumen är på ut
Hittar nästan allt jag har på inköpslistan. Dettutom hittar jag annat jag glömt att skriva upp.
Comment on this business

to add Coop Konsum Bjursås map to your website;