facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Coop Konsum Broby

Coop Konsum Broby

Story

Prisvärda varor, färskvaror av högsta kvalitet och Sveriges bredaste sortiment av ekologiska alternativ är en del av allt det som gör Coop Konsum till en sund affär. Vi bjuder alltid på matinspiration i form av nyckelhålsmärkta och näringsberäknade recept

Address: Östra Järnvägsgatan 7, 280 60 Broby, Sweden
Phone: 010-7472030
City: Broby
Zip Code: 280 60



related searches:
Similar places near
Halab Livs Halab Livs 197 meter Först hämtade jag fantastisk påskmeny på Broby Gästis nu blir det Kalas Sedan Halab L...
Reviews
Bra att det finns snabbkassa använder varje gång strular sällan.
Bekväm bra butik har de man behöver o lite till:
Har det du behöver i livsmedelsväg.
Så som Coop är. Lite nedgången byggnad, känns att det varit en affär här sen urminnes tider. Trevlig personal och helt okej utbud.
Trevlig personal och bra sortiment i butiken.
Affären att handla i när man är på campingen bara 3 km bort. Synd bara att man fick gå över till Ica för att köpa estrellas dill dippa.
Mycket välskött butik. Engagerad och noggrann personal, antagligen bra butikschef. Får bara tre stjärnor pga själva strukturen och planeringen av hyllor och sk skepp vilket gör att man nästan går vilse i butiken. Coop rekommenderas starkt i Broby. Har också pantautomat. Ändrar mig. Fyra stjärnor.
Östra Göinge mest välsorterade livsmedelsbutik, även med varor i storpack/ekonomipack. Tyvärr hinner inte personalen med att sortera bort reade varor med utgången datum, som vi kunder missar, köper och kan bli sjuka av på grund av för gammal mat även om den köpts idag.
Trevlig o mysig butik i Broby. Minus på att ni inte har hemma i er butik: Glutenfri pizzadeg 260g Pop! Bakery. Köp in det i ert sortiment, hade varit snällt. Bara synd man får åka till Hässleholm Coop köpa hem det därifrån för ni inte har det hemma. Övrigt: bra butik.
Helt ok för en lokal närbutik men storhandlar det gör man inte här. De har inte allt och det är ganska dyrt förhållandevis. Dock, lyxen av nära..
Comment on this business

to add Coop Konsum Broby map to your website;