facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Coop Konsum Heby

Coop Konsum Heby

Story

Prisvärda varor, färskvaror av högsta kvalitet och Sveriges bredaste sortiment av ekologiska alternativ är en del av allt det som gör Coop Konsum till en sund affär. Vi bjuder alltid på matinspiration i form av nyckelhålsmärkta och näringsberäknade recept

Address: Kyrkogatan 9, 744 31 Heby
Phone: 46 (0)224-31300
City: Heby
Zip Code: 744 31



related searches:
Similar places near
Sörby slakteri & styck AB Sörby slakteri & styck AB 5 km Väldigt dåligt åk inte hit
Vansjö Ekokött Vansjö Ekokött 8 km Har perfekt kött!
Reviews
Jag tänkte berätta mer om min upplevelse.,.. Lördag förmiddag. Jag är här på genomresa, bor i Örebro, så Heby är ingen plats jag brukar vara på. Jag är här i ärendet "Nästa buss till Enköping". 17 minuter innan bussen jag ska åka med, kommer. Lite rastlös som jag brukar vara, lite hungrig ....brukar jag ju vara, godissugen alltid, är jag det, lite törstig som vanligt, och en sköööön känsla sprider sig i min mage!: jag mår bra. Jag tänker köpa mig en skrap-lott! Ja, när jag har detta mående så kan väl inget gå fel!? Jag går mot Coop Heby, där går jag direkt till kassan. Jag köper liten mini-triss, skojar lite med killen i kassan som jag brukar, och betalar. Okej. Är det här Vinst-lotten, kanske? Tiden går fort, när man har roligt...... Sista färd-etappen nu, snart är jag hemma igen. Mini-triss lotten då!? Hur gick det med den? Vann jag någon stor-vinst, eller bara en tia?...Eller... Tills någon annan gång, någon annan stans - ta hand om varandra och tänk på att ett leende kan rädda en dag ibland mer...
Som medlem i COOP skiljer sig sortimentet inte nämnvärt från andra affärer i samma storlek som tillhör coop. Men, här går att hitta lite mer kryddor, större sortiment bakprodukter, sötningsmedel, jordnötssmör och liknande - hittade till och med ugnssvärta till vedspisar här! En trevlig butik att kolla i. Grönsaksavdelningen är lite rörig och frysavdelningen är inte riktigt i min smak. Trevlig personal ger ett samlat betyg på 4.
Lugnt,kundvänligt !Bra extrapriser! Mycket brett sortiment av färskt bröd!Fortfarande en lugn miljö att handla i ! Tänker att lite bakgrundsmusik skulle uppmuntra kunderna!?
Bra butik med trevlig personal.
Trevlig butik med underbar personal. Utbudet av frukt o grönsaker är dock lite bristfällig.
I stort sett mycket bra men saknar en del varor! Förstår att man inte kan ha hur stort sortiment när affären inte är så stor! Men är mycket nöjd och det är mycket trevlig personal!!
Liten fungerande konsum! Trevlig personal
Trevlig personal, ordning och reda och fint och rent i affären
Blev fint när det har gjort om i butilen
Bra och färskt utbud som passar mig.
Comment on this business

to add Coop Konsum Heby map to your website;