facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Coop Konsum Hunnebostrand

Address: Torggatan 19, 45646 Hunnebostrand
Phone: 0523-50020
City: Hunnebostrand
Zip Code: 45646



related searches: Coop konsum hunnebostrand age, Coop Torp
Similar places near
Coop Konsum Hunnebostrand Coop Konsum Hunnebostrand 22 meter En liten mysig butik med en hel del bra priser. Trevligare än Ica här i trakten
Strands Skafferi Strands Skafferi 495 meter Under Adventshelgerna flyttar Strands Skafferi in på Strandsgatan 36. Vi fyller Skaff...
Reviews
Ok utbud men ack så dyrt.
det var en jätte fin matbutik med ett stort utbud, jag tipsar verkligen om denna matbutik! personalen var också jätte trevlig och behandlade dig som en mycket värdig mänsika!
Bra sortering. Manuell ost och delikatessdisk. Dålig sortering av t.ex ost och korvar med låg fetthalt.
En butik med ordning och reda. Hjälpsam och trevlig personal
Kassapersonalen verkar inte särskilt serviceminded. Nonchalant bemötande när det önskades hjälp i scanningdelen. Uppgav bara att det saknas personal där. Jag undviker helst besök i butiken på Torp då jag mött liknande bemötande vid fler tillfällen.
Bra affär med smidig sortering på varorna och smidigt med gör de själv kassa
Välsorterad Coop-butik ofta mkt besökare på sommaren, men ändå bra flyt i affären för det mesta. Service, post, trav, spel och en massa annat!
Välsorterad och städad butik, trevlig personal
Det fanns ett stort utbud som väl mötte den största delen av efterfrågan. Avokadon var strålande! Dock måste det tilläggas att Giant Corn saknades bland naturgodiset. Vi hade dessutom svårt att hitta rädisor i den våg som fanns vid snabbkassan. Summa summarum var det en väldigt trevlig upplevelse som med råge lämnar efter sig fyra starka rädisor av fem möjliga.
Intressant upplevelse att bara kunder med appen och Swish kunde handla idag. Bra att det gick att hålla öppet över huvud taget!
Comment on this business

Directions to Coop Konsum Hunnebostrand with public transportation


Hunnebo torget 90 meters
867
Hunnebostrand 190 meters
862

to add Coop Konsum Hunnebostrand map to your website;