facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Coop Konsum Älmhult

Story

Prisvärda varor, färskvaror av högsta kvalitet och Sveriges bredaste sortiment av ekologiska alternativ är en del av allt det som gör Coop Konsum till en sund affär. Vi bjuder alltid på matinspiration i form av nyckelhålsmärkta och näringsberäknade recept.
Manuell disk med stort urval och kunnig personal.
Svenska spel och ATG-ombud. I förbutiken säljer vi korv, kaffe, glass och fika.

Address: Norra Esplanaden 7, 343 30 Älmhult
Phone: 46 (0)476-12075
City: Älmhult
Zip Code: 343 30



related searches:
Similar places near
Vinlistan Vinlistan 32 meter ÄLMHULT
Calkyl Redovisning Calkyl Redovisning 55 meter Redovisningsbyrå med fokus på effektiva lösningar för småföretagare.
Ridskolan Älmhult Ridskolan Älmhult 55 meter Trevligt stall och bra ridlärare.
Harabas Falafel Harabas Falafel 60 meter Maten var så så god Det var skönt inne i restaurangen o servicen var topp 100% rekomm...
Sorello Bar & Lounge Sorello Bar & Lounge 86 meter Make a reservation!!!! Even if it’s on your way to the restaurant, it’ll save you so ...
Netto Älmhult Netto Älmhult 108 meter Bästa chefen och personalen som hjälper folk i kris under pandemin. Självklart annars...
Muff Muff 116 meter Gott, käkade en lunch som var riktigt fin. Lite snål portion när en var hungrig. Men ...
Selanderska Selanderska 134 meter Utmärkt service. Trevlig personal och centralt läge vid torget. Nära till järnvägsst...
Elme Uisge Academy Elme Uisge Academy 144 meter Att att under ordnade former träffas för att fördjupa medlemmarna i whiskyns historia...
Qompaniet Hår & Tår Qompaniet Hår & Tår 170 meter Vänligt bemötande, proffsig klippning, korrekt hantering i coronatidet.
Qompaniet Hår & Tår Qompaniet Hår & Tår 171 meter Vänligt bemötande, proffsig klippning, korrekt hantering i coronatidet.
Salong torggatan Salong torggatan 198 meter Översatt av Google Hjälpsam personal. Original Helpful staff.
Jacobs krog, Ãlmhult Jacobs krog, Ãlmhult 206 meter Väntade på att få beställa vår mat, fanns ingen personal tillgänglig, tog en bra stun...
Swede Thai Swede Thai 214 meter We have Asia store where people can buy food from Asia Fish and meat and vegetable a...
Ewas Skrädderi Ewas Skrädderi 220 meter Snabb service, bra utfört arbete och trevligt bemötande.
Klasson Klasson 245 meter Klipptes av Maja, grymt duktig och nogran
Dj Ahlin ljud o ljus Dj Ahlin ljud o ljus 295 meter Tjänster Uthyrning och försäljning
DuoData & IT AB DuoData & IT AB 314 meter DuoData ligger i centrala Älmhult där vi har butik och egen serviceverkstad.
Reviews
En trevlig och tämligen välsorterad liten Coop butik belägen i de centrala delarna av Älmhult. Här finner du alla de basvaror du kan behöva så som mejeriprodukter, rengörings & hygienartiklar, diverce bakverk, En väl tilltagen avdelning för godis och en stor varite av läsk och snacks som Chips, ostbågar och popcorn. Här fins vidare en imponerande frysavdelning som är väl fylld med allt ifrån fisk och fågel till glass och snabbmat. Personalen är trevlig och hjälpsam och ger ett vänligt bemötande när du kommer in i butiken och inte minst i kassan på väg ut "önskas kvitto?"
Mesta av personalen är trevlig men hur är det med ledningen? Hur kan man tillåta att ha så många varor med väldig kort datum? I lådan för pris reducerad bröd pga. kort datum har varorna ofta passerad bäst före datum! Dyrt och dåligt utbud. Vem vill betala för gammal mat??
Trevlig personal, väldigt bemötande. Priserna är dock lite av de som drar ner betyget. En grov gissning är att de ligger ca 10-15% över snittpriset på exakt samma produkt hos andra ställen.
Är man medlem här, så får man specialpriser via epost. T.ex. jag fick köpa 2 kg socker för 1 krona, och andra erbjudanden kommer som praktiskt är gratis, däremellan är priserna lite högre än snittet, men de har också en "pensionärs kyl" med kort datum och billiga priser!
Trevligt men dyrt. Personalen är trevliga och hjälpsamma när man frågat och behöver hjälp. Skulle vara bra med en kund toalett.
Alltid lika trevligt personalen är trevliga
Den var riktigt bra och personalen är jätte trevliga. Till skillnad mot den var har i Ljungby sura kärringar inget roligt att gå in där. Kunde lika bra lägga ner butiken. Kommer inte att sakna den.
Bra Närbutik som har det nödvändigaste. Fin Delikatessdisk med lite annorlunda utbud. Här kan man även beställa Smörgåstårtor, Födelsedags Tårtor och Catering rätter mm. X-tra Plus för trevlig personal.
Nära är väl den stora fördelen, varierande utbud. Lite dyrare än andra, har en förmåga att vara mycket kö till kassan oftast bara en öppen lite folk i butiken. Gillar den lilla blomdelen vid ingången.
Har tyvärr ingen manuell deli längre! Inte den billigaste butiken! Trevlig personal. Det känns personligt att handla här. Ligger centralt mitt i centrum. Har det mesta plus en förbutik med spel.
Comment on this business

to add Coop Konsum Älmhult map to your website;